Patrzę na zdjęcie Raty i stwierdzam, że Rudolf jest prawie kropka w kropkę jak ona

Im więcej ogarków tyb bardziej SUPER !!!Ania W pisze:Mam nadzieję, że go kiedyś zaprezentujecie na wystawach...byłoby super
A o jakim porodzie mowa? Ludzia czy Joty?Puzon pisze:no gartuluje w koncu Witek sie odwarzyl kryc rate po raz drugi
Aniu geny pojda dalej w swiat ja oficjalnide juz moge sie przyznac ze Jota z Jasminowej Ulicy przeszla testy i ma przeglad hodowlany. Po porodzie wymyslimy przydomek i zarejestrujemy w zwiazku , popracujemy nad uzytkowscia i nad wystawami jeszcze, moze dokonczymy czampionat pl. Ojcem szczeniat bedzie Bohun Poszly w Las ma przeglad i testy. Brakuje mi piecztaek reproduktor i suka hodowlana ale pojade to zalatwic po wystawie krakowskiej jak uzykam brakujaca ocene, to tylko formalnosc. Z duma w koncu powiem za rok na wiosne ogary w malopolsce. Najbardziej dumna tu bedzie Bea
Oj tak tak takPuzon pisze:...Z duma w koncu powiem za rok na wiosne ogary w malopolsce. Najbardziej dumna tu bedzie Bea
O ile mogę się wypowiadać w jego imieniu to myślę, że to raczej efekt rozwagi niż odwagi.Puzon pisze:no gartuluje w koncu Witek sie odwarzyl kryc rate po raz drugi
Gwarantuję, że gdyby chodziło o Joty to przydomek byłby już znanydiamantina pisze: A o jakim porodzie mowa? Ludzia czy Joty?
Bo jeśli Joty, to proponuję przydomek zarejestrować przed porodem, a nawet przed kryciem jeszcze, bo na akceptację przydomka trochę się jednak czeka.. :]