Czekan (Ułan Na Tropie) i Tara (Gończy Śląski :D )
Re: Czekan (Ułan Na Tropie) i Tara (Gończy Śląski :D )
Cudny mieliście spacer... 

Byleby w sercu ciągle maj!
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
hm... a jakaś treść...?
Kiedy tu treść właściwie zbędna 
Treningowe tropienie ludzi, 2 ślady, 2 odnalezionych i szczęśliwych pozorantów i zadanie domowe do odrobienia
A że zdjęcia ładne to wrzucam 

Treningowe tropienie ludzi, 2 ślady, 2 odnalezionych i szczęśliwych pozorantów i zadanie domowe do odrobienia

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
No fajne, tylko teraz wiem byli pozorańci
.
Domyśliłam się, że to trening z tropienia, ale nie wiedziałam że po śladzie ludzkim - teraz wiem!
Czyli jak się na starość mocno zamyślę i pójdę w tych górach to moja rodzina musi wiedzieć, że mam kolegę z psem "z rodzony" co mnie odszuka
.
Myślę, że nie odmówicie
?

Domyśliłam się, że to trening z tropienia, ale nie wiedziałam że po śladzie ludzkim - teraz wiem!
Czyli jak się na starość mocno zamyślę i pójdę w tych górach to moja rodzina musi wiedzieć, że mam kolegę z psem "z rodzony" co mnie odszuka

Myślę, że nie odmówicie

Fotki i z tropienia i z rozruchu bardzo fajne 
A co Wam zadano z tropienia? Sądząc po dość mocno napiętej momentami smyczy to pozoranci znalezieni dość szybko

A co Wam zadano z tropienia? Sądząc po dość mocno napiętej momentami smyczy to pozoranci znalezieni dość szybko

Wiesz co, mamy problem ze znalezieniem kierunku śladu z tzw. stand poola, jak jest dużo zapachu pozoranta na obszarze kilku-kilkunastu metrów, a druga sprawa to Czekan sprawdza na zadeptanym terenie gdzie wcześniej łaził pozorant wszystkie stare ślady, nie idzie najświeższym. Trzecia rzecz to zaniedbane przeze mnie
oznaczanie pozoranta 

Ok. 
Ważne, że mu się chce i że dokładny (dobrze sprawdzić wszystko
)
Dacie radę !

Ważne, że mu się chce i że dokładny (dobrze sprawdzić wszystko

Dacie radę !