Ania W pisze: Wiadomo już gdzie trafią docelowo?
miszakai pisze:Kajko - Gdynia, Krasny - Poznań a Krajka - oby Osadakasiawro pisze:Marta gdzie maluchy jadą pisz prędko bom ciekawa:).![]()

Ania W pisze: Wiadomo już gdzie trafią docelowo?
miszakai pisze:Kajko - Gdynia, Krasny - Poznań a Krajka - oby Osadakasiawro pisze:Marta gdzie maluchy jadą pisz prędko bom ciekawa:).![]()
Człowiek po nocach siedzi, zaniedbuje stronkę, wszystko na ogarkowo wrzuca a tu maszAnia W pisze:Fotorelacja faktycznie drobiazgowa - z trawieniem nie mają problemów
Tak, to lab Fado(lf) mojej siostryPaulina_T pisze:Ale moja uwagę przykuł oczywiści ... Labek.
W gościach? Bo chyba nie Wasz.
Kurcze to ja moze nie wiem któraAnia W pisze:Tylko akurat głowy to było coś na co zupełnie nie zwróciłam uwagi na tej fotce
A wiesz, że one nawet tak dużo nie jedzą. Licząc na ich wagę to powinny jeść więcej. I kup też dużo nie ma właśnie. Wiadomo, że w sumie mniej ale z Ś - maluchami miałam tak, że karmienie i zaraz synchro wydalanie a te potrafią nie zrobić po jednym z posiłków. Robią średnio 3 kupy dziennie każde a jedzą 4 razy. Czyli wszystko przerabiająSARABANDA pisze:Olbrzymie są jak na pięć tygodni. Myślę że przerób mają taki że większość czasu jedzą i wydalają
Bardzo bym chciała. Jeszcze obserwujemy i pannę i relacje z mamą i ciotką.Paulina_T pisze:Czyli jedna panna zostaje u Was?