Ogarki Kochane w Osadzie Glinianej:)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Ogarki Kochane w Osadzie Glinianej:)
Gosiu nie czytasz uważnie, nie powiedziałabym że wszyscy zrezygnowali 

Zarobiona jestem, na oczy nie widzę ale w tym wątku jakoś nie dostrzegłam 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Bardziej wytrawnie i konkretnie : KEBAB I KARCZOCHSARABANDA pisze: tak mnie naszło kulinarnie i mam dwa imionka dla chłopaków : Kokos i Keks
Krokus też ładnie choć nie kulinarnie...

Może mi się wydaje ale rosną w oczach

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
W tym wątku nie ma w spodziewanych miotach już po urodzeniu pisałam:SARABANDA pisze:Zarobiona jestem, na oczy nie widzę ale w tym wątku jakoś nie dostrzegłam
kasiawro pisze: Królowa jest tylko jedna więc Królowa Kalina w Glinianej Osadzie a za nią Kłos i Kamyk.

Kokosanka, Kuskus, Karob, a z myślą o AniW KASZANKA 
Kasiu, wątek spodziewane mioty to już historia...

Kasiu, wątek spodziewane mioty to już historia...
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
To pójdę poza Kaliną, Kłosem, Kamykiem, Kosem, Krabem jeszcze w kierunku szczytów:
Kazalnica, Korab, Kanczendzonga, Krywań, K2, Kremenaros, Kościelec, Klimczok i na koniec Karakorum!!!
Kazalnica, Korab, Kanczendzonga, Krywań, K2, Kremenaros, Kościelec, Klimczok i na koniec Karakorum!!!
K2 - mój typ
A nie może być po prostu swojski KOPIEC KOŚCIUSZKI ?
Jak dla mnie Kościelec ślicznie 
EDIT: a! A ze swojskich, naszych polskich, z tej ziemi, z dziada pradziada, tak starych, jak ogar, mocno osadzonych w tradycji, wartych promowania klimatów, slow foodem podchodzące, imię dla dziewczynki (weźmie Marta na bank!) - Kiszona Kapusta

EDIT: a! A ze swojskich, naszych polskich, z tej ziemi, z dziada pradziada, tak starych, jak ogar, mocno osadzonych w tradycji, wartych promowania klimatów, slow foodem podchodzące, imię dla dziewczynki (weźmie Marta na bank!) - Kiszona Kapusta

Ostatnio zmieniony sobota 27 lut 2016, 23:21 przez Ewka, łącznie zmieniany 1 raz.
Byleby w sercu ciągle maj!
K-PAX