Planuję zakup ogara
Planuję zakup ogara
Witam wszystkich serdecznie. Od dłuższego czasu interesuje się ogarami. Jestem zafascynowany tą rasą. Mieszkamy na tzw. " odludziu ". Pod Poznaniem. Mamy dość dużą działkę. Szukając rasy dla nas oczekiwałem przede wszystkim dwóch rzeczy. Po pierwsze: Mamy 4-letnie bliźniaczki i chcemy, by wychowywały się z psem i żeby pies był ich przyjacielem, a z tego co wyczytałem to jest to odpowiednia rasa po tym względem. Po drugie: Zaczynam staż łowiecki, zatem będę myśliwym i bardzo zależy mi na psie myśliwskim. Do tego zależy mi na tym, żeby ogar został bardziej doceniany jako nasza wspaniała narodowa rasa. Także pytanie do Was:
Czy ktokolwiek z Was - hodowców planuję w najbliższym czasie mioty? Najlepiej, gdyby rodzice byli polujący, choć nie jest to warunek konieczny. Proszę piszcie tutaj lub na PRIV.
Pozdrawiam.
Michał
Czy ktokolwiek z Was - hodowców planuję w najbliższym czasie mioty? Najlepiej, gdyby rodzice byli polujący, choć nie jest to warunek konieczny. Proszę piszcie tutaj lub na PRIV.
Pozdrawiam.
Michał
Re: Planuję zakup ogara
Witaj,
tu na forum mamy taki dział "spodziewane mioty" : http://www.ogarkowo.pl/viewforum.php?f=33" onclick="window.open(this.href);return false;
tu na forum mamy taki dział "spodziewane mioty" : http://www.ogarkowo.pl/viewforum.php?f=33" onclick="window.open(this.href);return false;

Myślę, że najlepiej będzie jak zrobisz tak jak napisała Basia.
Też zachęcam do odwiedzania wątku o spodziewanych miotach.
Pierwsza połowa roku zapowiada się "na bogato" jeżeli chodzi o plany hodowlane i to zarówno po rodzicach polujących, jak i tych o bardziej ukrytych talentach
W spodziewanych miotach znajdziesz informacje o potwierdzonych ciążach i rodzicach miotu.
Też zachęcam do odwiedzania wątku o spodziewanych miotach.
Pierwsza połowa roku zapowiada się "na bogato" jeżeli chodzi o plany hodowlane i to zarówno po rodzicach polujących, jak i tych o bardziej ukrytych talentach

W spodziewanych miotach znajdziesz informacje o potwierdzonych ciążach i rodzicach miotu.
Witaj, zajrzyj jeszcze na OLX, są szczenięta do odbioru i planowane mioty
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
kitesurf pisze: Zaczynam staż łowiecki, zatem będę myśliwym i bardzo zależy mi na psie myśliwskim. Do tego zależy mi na tym, żeby ogar został bardziej doceniany jako nasza wspaniała narodowa rasa.

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
powodzenia i ciesze się że dołączysz do naszego grona!!!
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
Doskonały wybór! Praca z ogarem w łowisku daje bardzo dużo radości.kitesurf pisze: Zaczynam staż łowiecki, zatem będę myśliwym i bardzo zależy mi na psie myśliwskim. Do tego zależy mi na tym, żeby ogar został bardziej doceniany jako nasza wspaniała narodowa rasa.

Darz Bór

kitesurf

- miszakai
- Kontakt:
Ale za co brawo?
Rozumiem, że za staż
Nie wiem czy znacie pytającego ale ja napisałam priva o sobie i że będzie sporo miotów wiosennych i na pewno znajdzie "swojego" ogara i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Nie wiem ale ja jakbym zapytała na forum i poprosiła o odpowiedzi hodowców to bym choćby podziękowała za maila. Można byłoby z grzeczności odpisać
Może przesadzam ale człowiek coś pisze, pochyla się nad polującym wind czy kite surferem
i nic. Dla mnie to brak kultury. Ja bym pewnie do każdego kto mi odpisał zadzwoniła i męczyła o ogary i pytała albo po prostu podziękowała w mailu za informację, bo szukam po aktywnie polujących, bliżej etc.

- aganowaczek
Ja też napisałam imiszakai pisze:Nie wiem czy znacie pytającego ale ja napisałam priva o sobie i że będzie sporo miotów wiosennych i na pewno znajdzie "swojego" ogara i nie dostałam żadnej odpowiedzi.

Też tak sądzę.miszakai pisze:Dla mnie to brak kultury.
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136