Szokenie gończych i ogarów polskich Zamostki 08.11.15r
Szokenie gończych i ogarów polskich Zamostki 08.11.15r
Dziś po raz drugi pojechałam na szkolenie z moimi suczkami ogara gaja czyli Luśka 2 lata i Nadzieja czyli Madzia 8 m-cy. Coraz więcej wiedzy niesie ze sobą coraz większe wymagania wobec siebie i swoich psów . Dzień był wietrzny podobny do halnego- taki ciepły . Dla psów było to spore utrudnienie . Luśka ( wobec niej mam większe wymagania )eszła na ścieszkę bardzo podniecona , starała się , wiatr trochę ją mylił ale pracowała dobrze . Ogromnie ją to kręci- 2 razy złapała świeży ślad ale po korekcie pracowała dobrze . Ogólnie fajnie . Madzia jak to młodziak pracowała niezle ale świeży ślad był nie do pominięcia . Na 50% oceniam jej pracę . Narzekać nie będę . Doskonałe są te szkolenia - dla mnie poszerzające wiedzę a dla psów sama radość . Ciesz mnie , że jest coraz więcej ogarów i coogarów . Czekam na następne spotkanie z przemiłym towarzystwem.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Szokenie gończych i ogarów polskich Zamostki 08.11.15r
Proszę napisz jakie ogary i coogary były, a może jakieś zdjęcia?
Z tego co wiem była jeszcze Furia i Ogi ( nie wiem czy był Leśny)
Ja jszcze nie znam wszystkich , więc nie napiszę kto był, ale było dużo gończych , 3 coogary i 2 moje ogarzyce.Co kto to wie p.Kasia . Pozdrawiam.
Coogary dwa: Furia i Ogi oraz ojciec i dziadek Leśny. Z ogarów o coogarów to wszystko, poza ty, Karmel i córką i jeszcze jeden maluch gończy, tyle imion pamiętam. Co do zdjęć to mam tylko zdjęcia lasu, a nie psów.
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
REDAIK pisze: Co do zdjęć to mam tylko zdjęcia lasu, a nie psów.

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Hej - a może by tak jakieś info że szkolenia są? 
Tylko tak trochę przed?

Tylko tak trochę przed?

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Kasia Koch rozsyla wszystkim info. Jeżeli kogoś nie ma w bazie, to proszę o adres mailowy na prive, to przekażę Kasi
Wesna z Gończaków