P Olfactus
Re: P Olfactus
Podżary ostatni po lewej, Puszczyk w środku po lewej?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Domki w tej chwili są dla połowy maluchów.
NieSARABANDA pisze:Podżary ostatni po lewej, Puszczyk w środku po lewej?

No cóż miałam 50 % że trafię
, czyli chłopcy na odwrót

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Tak 

Czy jest przewidziana jakaś nagroda ? 

Obstawiam, że wizyta w Łubnie i możliwość pocałowania psa w nos...dowolnie wybranego z miotuSARABANDA pisze:Czy jest przewidziana jakaś nagroda ?

Tylko jednego ? miałam nadzieję że wszystkich 

Przybyłam, zobaczyłam, obfociłam!
Nie było łatwo! Szybkie niewywrotne. Każdy inny, ale temperament je łączy na pewno
I jeszcze, że są bardzo towarzyskie
Subtelne różnice oczywiście też są - nieco większe chyba w wyglądzie, ale w charakterkach też.
Największe chłopaki Perkoz i Prawdziwek wybrały strategię " rosnę i śpię "- dostojni, nie tracący na darmo energi, ale absolutnie nie ciapciaki. Najmniejszy Podżary chciał się na prostych zderzyć się z barierą dźwięku i wykazywał się jako norowiec. Puszczy na początku pozostawał nieco na uboczu, ale szybko okazało się, że powodem było klasyczne przeżarcie - szybko załatwił (się) sprawę
. Potem już ruszył do zabawy. Dwie dziewczynki to blondynki...ale sprytu im nie brakuje. Pustułka dobrała się z Pliszką i opanowały taras. Pyza ma nieustającą minkę kotka ze Shreka. Poziomka została przechrzczona na Panią Skarpetę 
Prawdziwek

Pustułka

Perkoz

Pliszka

razem

I z mamą

Dream team tarasowy:Perkoz,Pliszka,Pustułka

Nie było łatwo! Szybkie niewywrotne. Każdy inny, ale temperament je łączy na pewno

Największe chłopaki Perkoz i Prawdziwek wybrały strategię " rosnę i śpię "- dostojni, nie tracący na darmo energi, ale absolutnie nie ciapciaki. Najmniejszy Podżary chciał się na prostych zderzyć się z barierą dźwięku i wykazywał się jako norowiec. Puszczy na początku pozostawał nieco na uboczu, ale szybko okazało się, że powodem było klasyczne przeżarcie - szybko załatwił (się) sprawę

Prawdziwek

Pustułka

Perkoz

Pliszka

razem

I z mamą

Dream team tarasowy:Perkoz,Pliszka,Pustułka

Chyba jeszcze ktoś do nas idzie...

Podżary

Zawijam ucho i lecę

I lecę...