Witam serdecznie,
Imprezy dwie bardzo mi sie podobaly. Ciesze sie, ze zdecydowalam sie na ten wyjazd (15 godzin w samochodzie razem z korkami, poltorej godziny snu i wyjazd dalej do Przechlewka)
Przechlewko tradycyjnie dobrze zorganizowane no i swietne nagrody na przynete tez byly
W Konkursie Tropowcow BYSTRA Goniwiatr zajela lokate 2\26 , 100 punktow, KT 1°, do tego wniosek na championa pracy. Musze przyznac, ze lzy stanely mi w oczach jak sedzia powiedzial na koncu sciezki, ze juz dawno nie widzial tak dobrze pracujacego psa. Bardzo milym zaskoczeniem byl dla mnie CICHON Goniwiatr, ktory zajal lokate4\26 uzyskujac 92 punkty i KT 1°.
Z tego co wiem BASIOR Sfora Nestora KT1 i lokata 5.
Wystawa w Wiecborku swietnie zorganizowana. Szybko rozlozona i szybko zwinieta. Krotko po wystawie stadion byl posprzatany jakby nigdy nic nie bylo. Brawa dla organizatorow
Zaraz na wstepie hodowla GONIWIATR zajela 1 lokate.
KRASKA Goniwiatr w klasie uzytkowej zajela miejsce 1, CWC, zdobyla Zwyciestwo Klubu i BOS. BYSTRA Goniwiatr dosk.i lokata 2 w otwartej, CYKADA Goniwiatr lokata 4 w mlodziezy.
j
Konkurs i wystawa byly swietna okazja do spotkania starych, dawno nie widzianych i nowych znajomych.
Dziekujemy i pozdrawiamy.