Wystawa klubowa 2015 - Więcbork
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Wystawa klubowa 2015 - Więcbork
Startujemy do Więcborka 

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Akurat wróciłem już, impreza fajna
, pogoda mogła być lepsza
, wiele ciekawych rozmów (jak zawsze na klubowej)
, sędzina też się sprawdziła (moim zdaniem)
.

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Bardzo dziękujemy wszystkim za przemiłe spotkanie. Wystawa fajnie zorganizowana. Mój mąż nawet załapał się na darmową wyżerkę.
Niestety dla tych co pilnowali stawki już jedzonka zabrakło.
Atmosfera przy ogarach miła. Pooglądałam sobie piękne psy. Bardzo cieszy mnie, że na wystawach spotykam coraz piękniejsze ogary. Jest naprawdę na czym oko zawiesić. Pani sędzina bardzo miła i kompetentna. Psia Cometa wraca jak zwykle
bardzo zadowolona. Chyba tylko na pogodę można ponarzekać.

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
No poda ktoś wyniki????

Wyniki konkursów w Przechlewku, niestety nie kompletne, bo tylko ogary spamiętałam:
W konkursie dzikarzy było bardzo dużo psów, głównie gończe. Psy wypracowały 6 dyplomów I stopnia, 6 - II i 6 - III. Z ogarów Zacna Ogarusy I KD i 3 miejsce.
Na konkursie tropowców było 26, w tym (chyba) 6 ogarów. Było 6 dyplomów I stopnia, 1 - II i 6 -III. Z ogarów Bystra Goniwiatr I KT, 2/26 i chyba CPC, Warka Ogarusy I KT, 4/26, i kolejny Eli ogar Cichoń Goniwiatr oraz Basior Sfora Nemroda - I KT, ale miejsc nie pamiętam. Gratulacje!
W konkursie dzikarzy było bardzo dużo psów, głównie gończe. Psy wypracowały 6 dyplomów I stopnia, 6 - II i 6 - III. Z ogarów Zacna Ogarusy I KD i 3 miejsce.
Na konkursie tropowców było 26, w tym (chyba) 6 ogarów. Było 6 dyplomów I stopnia, 1 - II i 6 -III. Z ogarów Bystra Goniwiatr I KT, 2/26 i chyba CPC, Warka Ogarusy I KT, 4/26, i kolejny Eli ogar Cichoń Goniwiatr oraz Basior Sfora Nemroda - I KT, ale miejsc nie pamiętam. Gratulacje!
Witam. Pomimo niewyspania - start z warszwy o 2 w nocy ,powót do domu o 21.30 nie żałuję tej wyprawy . Dużo bardzo miłych ogarowców , sympatyczne spotkanie z wystawcami podhalanów( co rusz się ze sobą zjeżdżamy na te same wystawy), pogada nie narzekajmy całkiem przyzwoita . Przyjechało dużo pięknych ogarów a te młode obiecujące szczególnie w młodzieży . Cieszę się , że Luśka dostała CWC ( wszak to klubówka)a Madzia bardzo przyzwoicie zachowywała się na ringu co zaowocowało 1 lokatą. No i oczywiście II lokat w BIS , tym razem ja byłam przed podhalanem. Warto było zobaczyć inne ogary niż siedzieć w domu. Pozdrawiają Luśka i Madzia - mazowieckie panny.
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
miejsce wystawy bardzo przyjemne, towarzystwo przednie, Pani Sędzia przymiła, kompetentna - aż "musiałam" jej podziękować za świetny klimat na ringu - miło być ocenianym w taki sposób, z taką profesjonalnością a jednocześnie z życzliwością.
HUSARZ w użytkach stanął na 2 miejscu (z oceną doskonałą) za Tatusiem - ZBYSZKIEM (żaden wstyd przegrywać ciut ciut z takim rodzicem
) - Sędzina miała dość duży dylemat którego wybrać...
FELIX w młodzieży dostał ocene doskonałą i złoto i został Młodzieżowym Zwycięzca Klubu
TEKLA, która Sędzinie podobała sie najbardziej w swojej klasie (żadnych zastrzeżeń do wyglądu) niestety nie chciała zaprezentować sie w ruchu
- a szkoda... bo miałaby złoto a tak tylko ocenę doskonałą...
i tyle o naszej ogarzej ekipie...
HUSARZ w użytkach stanął na 2 miejscu (z oceną doskonałą) za Tatusiem - ZBYSZKIEM (żaden wstyd przegrywać ciut ciut z takim rodzicem

FELIX w młodzieży dostał ocene doskonałą i złoto i został Młodzieżowym Zwycięzca Klubu

TEKLA, która Sędzinie podobała sie najbardziej w swojej klasie (żadnych zastrzeżeń do wyglądu) niestety nie chciała zaprezentować sie w ruchu

i tyle o naszej ogarzej ekipie...
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
- aganowaczek
Debiutująca IRSZA z Sarmackiej Tradycji - ocena wybitnie obiecująca

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- Hekate
Orla za chuda.
Ładny opis i ocena doskonała, ale lokata IV, bo kondycja użytkowa.
No to koniec długich spacerów.

No to koniec długich spacerów.

To ja zapytam jeszcze inaczej - czy jest szansa na pełną stawkę i pełne wyniki (także konkurencji hodowlanych )weszynoska pisze:No poda ktoś wyniki????![]()

no i oczywiście fotki

Wielkie gratulacje dla ogarów konkursowych. Zacna -duże uznanie za taką lokatę i to w takiej stawce!