Wystawa klubowa 2015 - Więcbork

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
Leszek
Gadu-Gadu: 0

Re: Wystawa klubowa 2015 - Więcbork

Post autor: Leszek »

Startujemy do Więcborka :piwko:
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Awatar użytkownika
Leszek

Post autor: Leszek »

Akurat wróciłem już, impreza fajna :piwko: , pogoda mogła być lepsza :niewka: , wiele ciekawych rozmów (jak zawsze na klubowej) :mysl_1: , sędzina też się sprawdziła (moim zdaniem) :psiako: .
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Bardzo dziękujemy wszystkim za przemiłe spotkanie. Wystawa fajnie zorganizowana. Mój mąż nawet załapał się na darmową wyżerkę. :piwko: Niestety dla tych co pilnowali stawki już jedzonka zabrakło. :obraza_1: Atmosfera przy ogarach miła. Pooglądałam sobie piękne psy. Bardzo cieszy mnie, że na wystawach spotykam coraz piękniejsze ogary. Jest naprawdę na czym oko zawiesić. Pani sędzina bardzo miła i kompetentna. Psia Cometa wraca jak zwykle ;) bardzo zadowolona. Chyba tylko na pogodę można ponarzekać. :zly1: :zly1:
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

No poda ktoś wyniki???? :zly3:

:obraza_1:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Wilga

Post autor: Wilga »

Wyniki konkursów w Przechlewku, niestety nie kompletne, bo tylko ogary spamiętałam:
W konkursie dzikarzy było bardzo dużo psów, głównie gończe. Psy wypracowały 6 dyplomów I stopnia, 6 - II i 6 - III. Z ogarów Zacna Ogarusy I KD i 3 miejsce.
Na konkursie tropowców było 26, w tym (chyba) 6 ogarów. Było 6 dyplomów I stopnia, 1 - II i 6 -III. Z ogarów Bystra Goniwiatr I KT, 2/26 i chyba CPC, Warka Ogarusy I KT, 4/26, i kolejny Eli ogar Cichoń Goniwiatr oraz Basior Sfora Nemroda - I KT, ale miejsc nie pamiętam. Gratulacje!
Awatar użytkownika
lusia

Post autor: lusia »

Witam. Pomimo niewyspania - start z warszwy o 2 w nocy ,powót do domu o 21.30 nie żałuję tej wyprawy . Dużo bardzo miłych ogarowców , sympatyczne spotkanie z wystawcami podhalanów( co rusz się ze sobą zjeżdżamy na te same wystawy), pogada nie narzekajmy całkiem przyzwoita . Przyjechało dużo pięknych ogarów a te młode obiecujące szczególnie w młodzieży . Cieszę się , że Luśka dostała CWC ( wszak to klubówka)a Madzia bardzo przyzwoicie zachowywała się na ringu co zaowocowało 1 lokatą. No i oczywiście II lokat w BIS , tym razem ja byłam przed podhalanem. Warto było zobaczyć inne ogary niż siedzieć w domu. Pozdrawiają Luśka i Madzia - mazowieckie panny.
Awatar użytkownika
Poniatowski Dwór
Kontakt:

Post autor: Poniatowski Dwór »

miejsce wystawy bardzo przyjemne, towarzystwo przednie, Pani Sędzia przymiła, kompetentna - aż "musiałam" jej podziękować za świetny klimat na ringu - miło być ocenianym w taki sposób, z taką profesjonalnością a jednocześnie z życzliwością.
HUSARZ w użytkach stanął na 2 miejscu (z oceną doskonałą) za Tatusiem - ZBYSZKIEM (żaden wstyd przegrywać ciut ciut z takim rodzicem :zgoda: ) - Sędzina miała dość duży dylemat którego wybrać... :piwko:
FELIX w młodzieży dostał ocene doskonałą i złoto i został Młodzieżowym Zwycięzca Klubu :silacz:
TEKLA, która Sędzinie podobała sie najbardziej w swojej klasie (żadnych zastrzeżeń do wyglądu) niestety nie chciała zaprezentować sie w ruchu :niewka: - a szkoda... bo miałaby złoto a tak tylko ocenę doskonałą...
i tyle o naszej ogarzej ekipie...
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

Debiutująca IRSZA z Sarmackiej Tradycji - ocena wybitnie obiecująca :marzyc_2: :silacz: :happy3:
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
Hekate

Post autor: Hekate »

Orla za chuda. :mrgreen: Ładny opis i ocena doskonała, ale lokata IV, bo kondycja użytkowa.
No to koniec długich spacerów. :placzek:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

weszynoska pisze:No poda ktoś wyniki???? :zly3:

:obraza_1:
To ja zapytam jeszcze inaczej - czy jest szansa na pełną stawkę i pełne wyniki (także konkurencji hodowlanych ) :cwaniak:
no i oczywiście fotki :)

Wielkie gratulacje dla ogarów konkursowych. Zacna -duże uznanie za taką lokatę i to w takiej stawce! :silacz: Podobnie Bystra pokazała klasę :silacz: Cichoń też zadebiutował z przytupem! :brawo_1: Warka i Basior to już wiedzą dobrze o co w tym chodzi ale poziom nieustająco wysoki :)
ODPOWIEDZ