Lipnowskie Czapraki FCI. Jesień 2015
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Lipnowskie Czapraki FCI. Jesień 2015
Może i 99% nie, ale dla tego jednego jest to istotna informacja. Trafna jest analogia z drogą. Może daleka i wyboista, ale jest
Wesna z Gończaków
I trzeba mieć pojazd który homologują na tę drogę
Krycie na kolor... oczu
Oboje ewentualni rodzice mają je dosyć ciemne. 

Plan oczywiście byłAnia W pisze:To rozumiem i sama też wybrałam sprawdzonego psa. Sprawdzony nie musi być jednak równoznaczny z psem kryjącym najwięcej. Ale może faktycznie jakiś chytry plan się za tym (nomen omen) kryje

Krycie na kolor... oczu

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Pozostaje mi ustosunkować się w jedynie możliwy sposób : Aha 

Gratulujemy serdecznie! Może jakieś w okolicy pozostaną 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
OjZbyszekC pisze:Jak wszyscy to wszyscy. Stara babka też![]()

Gratulacje i czekam na finał i ciekawa jestem jak sobie "stary chłop" poradzi z maluchami

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
FCI zmieniło przepisy. O ile się nie mylę część ksiąg wstępnych zostało uznanych jako księgi rodowodowe i już można się ubiegać o tytuły interchampionów.Iza i Sławek pisze:Aniu, żaden wstyd. Po prostu FCI nie przyzna Intera jeżeli jest luka w rodowodzie.
A co do Zenita - Zbyszek sam napisał, że to będzie jedyny miot Abry. Nie dziwię się że wybrał pewniaka. Też bym tak zrobił mając jedną szansę.
Jeszcze raz gratuluję i życzę dużo zdrowia

Gratulacje.

Będą szczeniaki po Tropce, ale nimi nikt nie będzie chciał kryć bo po co wracać do KW

Haniu, nie mów, że nikt.
Jeżeli faktycznie urodzi się miot Abry to nie wiadomo czy nie nastąpi w przyszłości związek pomiędzy potomstwem Abry i Tropki. W dowolnej konfiguracji (różno)płcowej
Rodowodowo będą pasowały i będzie można próbować ustawień.
Przy jednym możliwym strzale nie chciałem eksperymentować. Szczególnie z uwagi na nieśmiałe plany zostawienia sobie czegoś. Raczej psa.
Czyli to ja będę miał problem bo mało kto będzie mógł kryć synem Zenka.

Jeżeli faktycznie urodzi się miot Abry to nie wiadomo czy nie nastąpi w przyszłości związek pomiędzy potomstwem Abry i Tropki. W dowolnej konfiguracji (różno)płcowej

Przy jednym możliwym strzale nie chciałem eksperymentować. Szczególnie z uwagi na nieśmiałe plany zostawienia sobie czegoś. Raczej psa.

Czyli to ja będę miał problem bo mało kto będzie mógł kryć synem Zenka.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- aganowaczek
Z jednej strony tak. Ale z drugiej właściciele suk szukający reproduktora - bo skoro Zenit kryje najwięcej to dużo psów ma go w rodowodzieZbyszekC pisze:Czyli to ja będę miał problem bo mało kto będzie mógł kryć synem Zenka.

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Rozumiem że Zenit sam przychodzi i kryje wszystkie suki ?
A może zamiast negowac Zenka jako reproduktora, zastanowić się DLACZEGO hodowcy właśnie jego wybierają?
I proszę nie odpowiac, bo to chyba nie jest odpowiedni wątek

A może zamiast negowac Zenka jako reproduktora, zastanowić się DLACZEGO hodowcy właśnie jego wybierają?
I proszę nie odpowiac, bo to chyba nie jest odpowiedni wątek
Wesna z Gończaków