Iskra de domo Poszły w Las
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Iskra de domo Poszły w Las
Sierpniowe spacerki z wielkim szczęściem na mordzie 

Ale przestrzenie!
Czy to Utrata?
Bardzo ładne światło

Bardzo ładne światło

Ale macie piękne tereny spacerowe
Ewa czy ten model szelek sprawdza się przy chodzeniu na smyczy, czy Iskra z nich nie wychodzi?
szukam jakiś dla Sarki

Ewa czy ten model szelek sprawdza się przy chodzeniu na smyczy, czy Iskra z nich nie wychodzi?
szukam jakiś dla Sarki
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Dziękuję za miłe słowa
AniaW na zdjęciach Utrata. Przewija się przez wiele naszych miejsc spacerowych ( Waszych też
). Teraz woda niska, ale i tak to enklawa zieleni... No bardzo żałuję, że nie dane mam się spotykać na psie spacery... Siła wyższa
Kasiu morda uśmiechnięta od ucha do ucha. W weekendy, ze względu na temperaturę, staram się wychodzić z Iskrulą wcześnie, żeby mogła o świcie poszaleć. A jest już gdzie, bo świerze ścierniska wokoło.
Małgosiu na spacer tylko szelki (i niech sobie mówią, co chcą, nawet złośliwie), ale to ja nie znoszę i mnie przeszkadza, kiedy podczas spaceru psa w obroży, luźna smycz bez przerwy ląduje pod brzuchem psa. Iskra z tego modelu szelek nigdy się nie uwolniła. Ale też i ona nie ma takiej potrzeby. Myślę, że lubi te szelki, komfortowo się w nich czuje. Ten model to szelki norweskie, szyte na miarę w Ohmydog.

AniaW na zdjęciach Utrata. Przewija się przez wiele naszych miejsc spacerowych ( Waszych też

Kasiu morda uśmiechnięta od ucha do ucha. W weekendy, ze względu na temperaturę, staram się wychodzić z Iskrulą wcześnie, żeby mogła o świcie poszaleć. A jest już gdzie, bo świerze ścierniska wokoło.
Małgosiu na spacer tylko szelki (i niech sobie mówią, co chcą, nawet złośliwie), ale to ja nie znoszę i mnie przeszkadza, kiedy podczas spaceru psa w obroży, luźna smycz bez przerwy ląduje pod brzuchem psa. Iskra z tego modelu szelek nigdy się nie uwolniła. Ale też i ona nie ma takiej potrzeby. Myślę, że lubi te szelki, komfortowo się w nich czuje. Ten model to szelki norweskie, szyte na miarę w Ohmydog.
Byleby w sercu ciągle maj!
jak nie dane
możecie sobie obie pospacerować i pofocić dla tych co się nigdzie nie ruszają 
piękne zdjęcia w wodzie ta zieleń

piękne zdjęcia w wodzie ta zieleń
chodziło mi o spacer bez psówEwka pisze:Kasia, musiałybyśmy suki zahipnotyzować

Kasia, się robi
Takie miałam cudowne wakacje... przepiękne pożegnanie lata. Dziękuję Bogusi i Januszowi, że zechcieli mi pokazać swoje ukochane miejsca nad Wigrami.
https://plus.google.com/photos/10030425 ... 4601203889" onclick="window.open(this.href);return false;

Takie miałam cudowne wakacje... przepiękne pożegnanie lata. Dziękuję Bogusi i Januszowi, że zechcieli mi pokazać swoje ukochane miejsca nad Wigrami.
https://plus.google.com/photos/10030425 ... 4601203889" onclick="window.open(this.href);return false;
Byleby w sercu ciągle maj!
Znam te miejsca
jeździłam tam kiedyś kiedyś
na obozy żeglarskie. Wspaniałe klimaty i jeszcze te ogary takie cudne!
Bajka!