Mała czarna, korpulentna czyli Beza ( Brzana z Przewiesia)

Awatar użytkownika
SARABANDA

Re: Mała czarna, korpulentna czyli Beza ( Brzana z Przewiesia)

Post autor: SARABANDA »

Śliczna Beza, a ile ma przygód :fiufiu: , i jak obrazowo opisywanych :brawo_1:
Musimy się umówić na spacerek , pobiegają sobie z Czupryną
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
Psin+co
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Psin+co »

Gosiu, masz już przecież permanentne zaproszenie na stadion kolejarza. Dzisiaj były nowe: coś wilczastego, wyższego i szczuplejszego od owczarka, z którym zaczęliśmy od solidnych galopów, potem przyszedł (mówię tylko o nowych), mister wieczoru, czarny labek, siedem miesięcy, potężnie zbudowany, śliczny. Na gościnnych występach z Wrocka. I jeszcze jeden dorosły biszkoptowy labek, ostoja spokoju. Plus dziewięciu stałych bywalców się przewinęło, na końcu Beza stała z miną nie mam już siły, ale nie chcę iść.
W tej dwunastce sześć labków... Ogar jeden..... Szczęśliwy :happy3: :aniol:

Na wyjazdowe spotkanie możemy się zacząć umawiać. Jak znam życie, to zdążymy na drugie, Coroczne Wiosenne Spotkanie Miotu B z Przewisia. Może jakiś brat dołączy?
Tylko kto ustalał termin? Żeby był tak świetnie wybrany jak tegoroczny... :szacun_1: Chyba Ewa?
Miłego,
Witold
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Mam wizję spaceru po waszym pięknym lesie. Moje dziewczyny w bandzie obcych psów nie koniecznie się dobrze poczują, tak że boisko to tylko na początek.
Spotkanie wiosenne koniecznie, w tym samym miejscu? jakaś inna miejscówka? może coś nieco bliżej centrum kraju żeby było sprawiedliwiej
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
Psin+co

Boisko pasuje na koniec (19-20, rozchodzimy się jak się ściemnia), las musi być pierwszy. No jak trzy, cztery psy biegną witać nowego to rzeczywiście banda jest :D Czasem kogoś zdominują, czasem mają respekt, ale chaji na dzień dobry raczej nie ma :zgoda:

PS. Jak cały zeszły tydzień suka wstawała o szóstej, wsadzała nos w poduszkę i mus było wypuścić na ogródek, tak dzisiaj leży do tej pory.... Patrzy kto jej chodzi nad głową... Udany wieczór był....
Miłego,
Witold
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

SARABANDA pisze:Mam wizję spaceru po waszym pięknym lesie...
Tylko na linkach je trzymaj bo ja pamiętam nasze godzinne poszukiwania Twoich dziewczyn :tia:
U nas bardzo dużo zwierza teraz. Codziennie spotykamy sarny, jelenie i dziki.
Pojawiło się też dużo lisów.
My codziennie jesteśmy w lesie i tylko linki, smycze flexi i oczy dookoła głowy :psiako:

Na boisko bardzo rzadko teraz chodzimy :niewka: jak Wy idziecie to my kończymy spacer leśny.
Wcześniej zaczynamy i za widoku zahaczamy o Starganiec, żeby przed zmrokiem z lasu wyjść :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Psin+co

W tym tygodniu mogę wyruszyć wcześniej. Jeżeli Uchaty nie jest bardzo czuły, to może się już udać. Najwyżej zawrócimy ( Beza to zawraca na każdym zakręcie :niewka: :zly3:)
Miłego,
Witold
Awatar użytkownika
BasiaM

Psin+co pisze:W tym tygodniu mogę wyruszyć wcześniej. Jeżeli Uchaty nie jest bardzo czuły, to może się już udać.
Uchaty interesuje się konkretami ( ruja ) a nie zwykłą cieczką :D :gleba:
A gdyby coś mu się odwidziało to zamęczy ją gonitwą i skokami i wszyscy będą dobrze spać :lol:

Dziś lecimy o 16:30, spod leśniczówki jakby co :psiako:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Psin+co

Jak nie zdążymy na boisko, suka mi nie wybaczy.... A taki piękny labek będzie... :marzyc_2:
No ale kto tu rządzi??? :gleba:
Miłego,
Witold
Awatar użytkownika
BasiaM

Psin+co pisze:Jak nie zdążymy na boisko, suka mi nie wybaczy.... A taki piękny labek będzie... :marzyc_2:
No ale kto tu rządzi??? :gleba:
My nie musimy iść kilku godzin przez las ;) Zrobimy kółko i polecicie na boisko :zgoda:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Psin+co

Sarabando? To dziś ogarów pięć? Lub więcej? :marzyc_2:
Miłego,
Witold
ODPOWIEDZ