Okoliczności przyrody

Jarmark fantazja, a Bolesławiec wschodu lepszy ( moim zdaniem ) od zachodniego. Udało Ci się powstrzymać od zakupów?
Moim zdaniem ściana wschodnia rządziSARABANDA pisze:Ale relacja![]()
![]()
Okoliczności przyrody,
Zawartość portfela skutecznie mnie powstrzymałaSARABANDA pisze: Jarmark fantazja, a Bolesławiec wschodu lepszy ( moim zdaniem ) od zachodniego. Udało Ci się powstrzymać od zakupów?
No mówię że ściana wschodnia rządziHekate pisze: A omawiając na lekcjach drób, będę teraz wchodzić na Twojego bloga, bo takich cudów na żadnej zachodniej wystawie nie udało mi się obfocić.
No bardzo miłoMarta A pisze:Miło powspominać
.
Z radością skorzystam.No mówię że ściana wschodnia rządziHekate pisze: A omawiając na lekcjach drób, będę teraz wchodzić na Twojego bloga, bo takich cudów na żadnej zachodniej wystawie nie udało mi się obfocić.
Mogę podesłać na mailaNiestety nie wszędzie fociłam tabliczki z gatunkiem i pochodzeniem.
To raczej efekt tego, że nowy obiektyw prześwietla mi właściwie wszystkie zdjęcia...albo czegoś nie umiem zrobić, żeby było lepiej.kasiawro pisze: Major wyjaśniał trochu?
Zwłaszcza takie wcześniej niespotkane i niewidzianekasiawro pisze: Ja też uwielbiam spotykać ogarki na wyjazdach, od razu dzionek robi się jeszcze bardziej weselszy.
Niestety to "czas przeszły"Ewka pisze: Radosny czas...