POŻEGNANIA
Re: POŻEGNANIA
Bardzo smutna wiadomość.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Rano jak zadzwonił telefon to aż myśli nie mogłam pozbierać.
Mam nadzieję, że uda się zabrać sunie Magdzie Musiał jak najszybciej ze schroniska.
Co do wieńca to jestem za tym aby zrobić dokładnie tak samo jak przy Joasi pogrzebie.
Mam nadzieję, że uda się zabrać sunie Magdzie Musiał jak najszybciej ze schroniska.
Co do wieńca to jestem za tym aby zrobić dokładnie tak samo jak przy Joasi pogrzebie.
Z tego co wiem to Magdzie udało się zabrać suki ze schroniska.
Z uwagi na silny związek między nimi chyba trzeba będzie szukać domu dla obu suk.
Z uwagi na silny związek między nimi chyba trzeba będzie szukać domu dla obu suk.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Super rewelacyjna informacja, nie mogłam z nią porozmawiać dziś wieczorem więc tego nie wiedziałam.ZbyszekC pisze:Z tego co wiem to Magdzie udało się zabrać suki ze schroniska.
.
Ja sobie tego nawet nie wyobrażam aby sunie były osobno. Nie wiem czy nie zostaną u Magdy...ZbyszekC pisze: Z uwagi na silny związek między nimi chyba trzeba będzie szukać domu dla obu suk.
Magda może by i chciała ale posiadanie ośmiu psów przy bezkojcowym wychowaniu może przerastać jej możliwości 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Myślę, że do niej należy decyzja, a kto jak nie ona ma świadomość co to znaczy tyle psów bez kojca.
- ania N
- Gadu-Gadu: 0

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Smutek 
Jak najbardziej wieniec powinien być.

Jak najbardziej wieniec powinien być.
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters