"Poszły w Las" - miot U -9 maja 2009r
Re: "Poszły w Las" - miot 9 maja 2009r
Rok 2009 obrodził jak na razie z miotami po 10 maluchów. Gratulacje i już chyba nic nie przybędzie?
Balt z rodziną przyłącza się do gratulacji. Widać, że krew Yumy Strapczyny daje liczne mioty.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Dziękujemy za Gratulacje
.
Nocka...pracowita. Dunia czuje się ok. Najlepsza wieść to taka, że moja walka o kochaną Urodę chyba się skończyła- zastałam ją o 6tej jak wśród rodzeństwa ciągnęła cyca. Co dalej- zależy od Matki Natury.
Dzisiaj jestem umówiona z Gosią od Zagraja na oddzielne portreciki i chrzciny
to je zobaczycie.
Są wszystkie brązowe takie jak najbardziej lubię, mimo że taki liczny to wagowo to bardzo wyrównany miot. Są naprawdę fajne!
Bart: to najliczniejszy miot u Duni, nie spodziewałam się takiego (ani ja ani nikt), faktycznie jej protoplatka byłaby dumna
. Brawa dla pary Dunia-Hultaj 

Nocka...pracowita. Dunia czuje się ok. Najlepsza wieść to taka, że moja walka o kochaną Urodę chyba się skończyła- zastałam ją o 6tej jak wśród rodzeństwa ciągnęła cyca. Co dalej- zależy od Matki Natury.
Dzisiaj jestem umówiona z Gosią od Zagraja na oddzielne portreciki i chrzciny

Są wszystkie brązowe takie jak najbardziej lubię, mimo że taki liczny to wagowo to bardzo wyrównany miot. Są naprawdę fajne!
Bart: to najliczniejszy miot u Duni, nie spodziewałam się takiego (ani ja ani nikt), faktycznie jej protoplatka byłaby dumna

-
No proszę... Człowiek na weekend wyjedzie a tu takie radosne zmiany!!! Nowy liczny miot ogarków!!!
Brawo
Wielkie gratulacje !!!!!!
Życzymy dużo sił Duni i jej Pani a maluchy niech zdrowo rosną jak na drożdżach!
Czekam na portreciki od Gosi. Mizianko dla wszystkich ogareczków, również dla Zagraja.

Brawo

Wielkie gratulacje !!!!!!
Życzymy dużo sił Duni i jej Pani a maluchy niech zdrowo rosną jak na drożdżach!
Czekam na portreciki od Gosi. Mizianko dla wszystkich ogareczków, również dla Zagraja.
Tadam...przedstawiam cały miot U 

- Załączniki
-
- Uchaty 1 dzień.jpg (69.65 KiB) Przejrzano 733 razy
-
- Ugier 1 dzień.jpg (69.33 KiB) Przejrzano 733 razy
-
- Ułan 1 dzień.jpg (73.05 KiB) Przejrzano 731 razy
-
- Unikat 1 dzień.jpg (67.41 KiB) Przejrzano 728 razy
-
- Urok 1 dzień.jpg (65.21 KiB) Przejrzano 722 razy
-
- Uświt 1 dzień.jpg (92.6 KiB) Przejrzano 720 razy
A oto dziewczynki 

- Załączniki
-
- Umbra 1 dzień.jpg (66.27 KiB) Przejrzano 720 razy
-
- Uplotka 1 dzień.jpg (64.5 KiB) Przejrzano 719 razy
-
- Unia 1 dzień.jpg (59.25 KiB) Przejrzano 718 razy
-
- Uroda 1 dzień.jpg (67.79 KiB) Przejrzano 717 razy
i całe 10 z mamą
(dziękuję fotografowi: Gosi Zagrajowej za trud- bo nie łatwo było zrobić zdjęcia ruchliwej 10-tce
)
(dziękuję fotografowi: Gosi Zagrajowej za trud- bo nie łatwo było zrobić zdjęcia ruchliwej 10-tce

- Załączniki
-
- Dunia i 10tka U 1 dzień.jpg (63.99 KiB) Przejrzano 715 razy
Wspaniała Gromadka, oby ogarki się dobrze chowały 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Hej jeszcze my.... Gratulacje od Fiorda i od nas
BRAWOO.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;