pies w typie ogara z Fb
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Re: pies w typie ogara z Fb
Jeśli o mnie to chodzi, to również nie widzę przeszkód.
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Jestem za
Również jestem za
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
A ja przelałam trochę pieniążków na fundusz ogarkowy dla Fazziego
Ewo, wpłynęło
Razem z wcześniejszą wpłatą Qzi (pisałam o tym w wątku funduszowym), są dwie wpłaty dedykowane Fazziemu, łącznie 175 zł.
Mam następującą propozycję: opłacić Fazziemu leki i wizytę u weta, czyli 200 zł + 310 zł, razem 510 zł oraz przekazać kwotę 175 zł wpłaconą przez forumowiczów dla Fazziego.
Dostałam nr konta Pani Romy Wiktor, która jest jedną z osób opiekujących się Fazzim.
Jeśli nie usłyszę sprzeciwu, jutro zrobię przelew.

Razem z wcześniejszą wpłatą Qzi (pisałam o tym w wątku funduszowym), są dwie wpłaty dedykowane Fazziemu, łącznie 175 zł.
Mam następującą propozycję: opłacić Fazziemu leki i wizytę u weta, czyli 200 zł + 310 zł, razem 510 zł oraz przekazać kwotę 175 zł wpłaconą przez forumowiczów dla Fazziego.
Dostałam nr konta Pani Romy Wiktor, która jest jedną z osób opiekujących się Fazzim.
Jeśli nie usłyszę sprzeciwu, jutro zrobię przelew.
Byleby w sercu ciągle maj!
Zrobiłam przelew dla Fazziego na kwotę 685 zł (510 zł na leki i weta + 175 zł to wpłaty przeznaczone dla Fazziego)
link do wydarzenia Fazziego na FB https://www.facebook.com/events/1426649 ... 647581242/" onclick="window.open(this.href);return false; tu na bieżąco umieszczane są informacje o leczeniu Fazziego. Będą też zamieszczone faktury i odnotowany będzie przelew od nas.
link do wydarzenia Fazziego na FB https://www.facebook.com/events/1426649 ... 647581242/" onclick="window.open(this.href);return false; tu na bieżąco umieszczane są informacje o leczeniu Fazziego. Będą też zamieszczone faktury i odnotowany będzie przelew od nas.
Byleby w sercu ciągle maj!
Fazzi niestety odszedł... Ogarem to on był może tylko trochę, ale miał wielkie serce [*]