Znalezione na olx
- Marta A
- Gadu-Gadu: 0
Znalezione na olx
http://olx.pl/oferta/rasowy-ogar-polski ... 4ffc036b94" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Znalezione na olx
Trzeba by zadzwonić. Z wyglądu sądząc to miot S po Herze i Zagłobie ale pies byłby starszy, no chyba że po Fiordzie miot T z Częstochowy ale tam nie było takich ciemnych i byłby młodszy 
wysłałam zapytanie do ogłoszeniodawcy

wysłałam zapytanie do ogłoszeniodawcy
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Tak, to jest Szaman z Huculskiej Łąki po Zagłobie i Herze. Właścicielka dzwoniła dzisiaj do mnie w jego sprawie. Nie do końca wszystko rozumiem, ale wygląda na to, że potrzebuje domu z ogrodem, bo nie radzi sobie sam w domu w ciągu całego dnia pracy właścicieli.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Czy on zachorował, czy ten drugi pies w domu bo jakoś w ogłoszeniu trudno mi zrozumieć?
Nie, Szaman nie zachorował. I jeszcze jedna uwaga - pierwsza fotka na OLX, to oczywiście jakiś inny pies.
- Marta A
No właśniehucuł pisze:pierwsza fotka na OLX, to oczywiście jakiś inny pies.

Nawet mój "munsz" spytał "A co on taki dziwny?"
Może i dziwny. Ale jak na moje liche oko, to ten sam pies co na pozostałych zdjęciach 

To zdjecie które ja otrzymałam na fb od Marcina Stępniaka na fb i on napisal mi ze pies sie nazywa Brajan wiec to chyba on
be the person your dog thinks you are
Napisalam wiadomosc do tego Pana czy to ten pies
be the person your dog thinks you are
- Marta A
Ja tam nie wiem. Może faktycznie. Ale na ten przykład do tej pory nie widziałam ogara ze "snow nose"...irie pisze:Może i dziwny. Ale jak na moje liche oko, to ten sam pies co na pozostałych zdjęciach