SARABANDA pisze:Będę się czepiać ale jaki sens ma pisać że jest czempionką, a już że jest suką hodowlaną - skoro jest wysterylizowana -to nie rozumiem
A ja uważam, ze bardzo dobrze to brzmi, niezależnie od sterylki mówi trochę o historii psa...
SARABANDA pisze:Będę się czepiać ale jaki sens ma pisać że jest czempionką, a już że jest suką hodowlaną - skoro jest wysterylizowana -to nie rozumiem
Dla mnie też taki dobór słów brzmi dziwnie. Suką hodowlaną już nie jest. Czy nie lepiej napisać, że "była czempionką Polski i suką hodowlaną"?miszakai pisze:SARABANDA pisze:Będę się czepiać ale jaki sens ma pisać że jest czempionką, a już że jest suką hodowlaną - skoro jest wysterylizowana -to nie rozumiem
A ja uważam, ze bardzo dobrze to brzmi, niezależnie od sterylki mówi trochę o historii psa...
Dla mnie też taki dobór słów brzmi dziwnie. Suką hodowlaną już nie jest. Czy nie lepiej napisać, że "była czempionką Polski i suką hodowlaną"?miszakai pisze:SARABANDA pisze:Będę się czepiać ale jaki sens ma pisać że jest czempionką, a już że jest suką hodowlaną - skoro jest wysterylizowana -to nie rozumiem
Bardzo proszękwadra pisze:jesli mozna poprosic o ten kontakt tu lub na priv chociaz jak ma byc na fb to juz malo prywatny bedzie
Nigdy bym tak nie ukarała tego grzecznego psaSARABANDA pisze: Pies zwiewający chodził cały czas połączony z linką z tym nie zwiewającym i posłusznym
No i Salwę pewnie byśmy widywali na spacerach co jakiś czasEwka pisze:Myślę, że powinnam też wspomnieć o jednej rozmowie w sprawie adopcji Salwy. Zgłosił się do Hani Pan, właściciel ogara, z propozycją adopcji Salwy...
Miałabyś serce związać tak swoje psy i puścić na łąkę albo do lasu ?SARABANDA pisze:Tak mi się przypomniał artykuł w którejś "psiej" gazecie o zwiewających psach. Pies zwiewający chodził cały czas połączony z linką z tym nie zwiewającym i posłusznym