Cześć wszystkim !!

Część osób mnie zna, a ci co nie, to więc się przedstawię

Jestem Paweł mężem Gosi i tatusiem

Nutki. Po bardzo długiej przerwie zdecydowałem się ja sam od czasu do czasu coś wrzucić z naszym Nutelsonem, Gosia zapracowana i zmęczona przychodzi do domku no i już jej po głowie nie chodziło prowadzenie bloga, ale może jak czasem zobaczy swoją niunie, to i 5min. znajdzie na krótki komentarz
Przejrzałem całego bloga, wybiórczo poczytałem wiele sie działo, wiele planów było, ale cóż życie toczy się dalej na pewne rzeczy nie mamy wpływu. W pewnym momencie kiedy przeglądałem zdjęcia nawet mi się łezka zakroiła patrząc na Pchełke, wielka szkoda, że jej sobie nie zostawiliśmy, bo Nuta by do dzisiaj miała obok siebie towarzyszkę i może by była łagodniejsza teraz wobec innych piesków. Niestety wyrosła z niej straszna dominatorka :/
Jest oczkiem w głowie i rozpieszczana głównie przeze mnie

Ważne, że trzyma się dobrze w prawdzie od grudnia zaczęliśmy jej podawać hormony, bo wyniki zaczęły deko spadać, chcieli nam wcisnąć jej prochy już rok temu gdzie wyniki były na granicy. Uznaliśmy, ze nie ma takiej potrzeby faszerowanią ją lekami skoro jest wszystko w normie. Obserwowaliśmy przez rok i jak zaczęło opadać minimalnie, to zdecydowaliśmy się po konsultacji z lekarzem zaproponowanym przez Agę naszego hodowcę podawać jej leki.
Jaki jest nasz Nutelson, hmmm nic się nie zmieniła nadal w tym czubku głupotki siedzą, mogłaby zjeść wagon jedzenia i to byłoby mało

Biega, hasa, bryka, ale też dużo śpi, to taki leń jest, ale ma to po tatusiu

Jej jedyny minus, to to że nie wiadomo jak zareaguje na drugiego psa, przeważnie agresja, ale tez nie zawsze
Na początek może starczy, a ja obiecuje, że raz na jakiś czas coś wrzucę z naszą kochaną pannicą
Do następnego
P.S.
Zdjęcia starałem się chronologicznie wrzucić i w opisie dodałem daty.

- To będzie chyba rok 2016...
- IMGP0519.JPG (219.84 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2016...

- ...2016...
- IMGP0270.JPG (274.33 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2016, pomagała mi przy sesji zdjęciowej :D...
- IMGP0286.JPG (229.11 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2017 i jej ukochany fotel, który już jest historią...
- IMGP0891.JPG (150.13 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2017...
- IMGP3445.JPG (146.52 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2017...
- IMGP2177.JPG (124.29 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2017...
- IMGP2179.JPG (128.78 KiB) Przejrzano 2398 razy

- ...2018, z pancią w uściskach :)
- IMGP3247.JPG (193.03 KiB) Przejrzano 2398 razy