Pierwiosnki też takie inne niż te nasze wiejskie

Zwinka jak najbardziej tegoroczna ale z zeszłego tygodnia.nulka pisze:Ania gdzieś Ty zwinkę wyczaiła ,chyba w zeszłym rokuAle fakt w czwartek było chyba 18 st C
Ciemierniki są super. Bardzo mi się spodobały- moje niedawne odkryciekasiawro pisze:Ciemierniki ładne, ale wymagające są?
Pierwiosnki też takie inne niż te nasze wiejskie.
Właśnie też już poczytałam i chyba tez zakupię sobieAnia W pisze:Ciemierniki są super. Bardzo mi się spodobały- moje niedawne odkryciekasiawro pisze:Ciemierniki ładne, ale wymagające są?
Pierwiosnki też takie inne niż te nasze wiejskie.
. Dzisiaj też piękne podziwiałam chyba w trzech odmianach, a wczoraj sobie o nich czytałam. Podobno nie lubią kwaśnej ziemi ale chyba zaryzykuję w przyszłym roku
Ewciu jak się robi takie sadzonki? bo bym sobie zrobiła do ogródka przy domumogę zrobić kilka sadzonek do doniczek.
Ja zamierzam niebawem kupić pieczarki "w kartonie" właśnie, zdam relacjęBasiaM pisze:Spotkałi pieczarki też, w obi można kupić karton z całą bazą wraz z grzybnią pod uprawę pieczarek i innych grzybów.
Pierwsze pieczarki podobno wyrastają po 20 dniach
Się zrobikasiawro pisze:To ja też się piszę w takim razie.
Wystaw na bazarekEwka pisze:Jak jeszcze trochę podrosną i zmężnieją to poprzesadzam do doniczek i będę mogła podarować chętnym