Salwa do adopcji-pilne
Re: Salwa do adopcji-pilne
Ja już tego nie komentuję bo mi się nóż w kieszeni otwiera ...
jest jeszcze takie zdjęcie ze strony schorniska
jest jeszcze takie zdjęcie ze strony schorniska

Wiem, że adopcja psa to nie piekarnia - decyzja powinna być przemyślana.
Ale w związku z tym, że stan psa jest zły ( to jest naprawdę duża niedowaga i też dziwię się decyzji o sterylizacji w takim stanie) uważam, że nie ma na co czekać, a kolejne dni lecą i nic nie wiadomo. Kto pierwszy zgłosi poważne postanowienie adopcji jej powinien po prostu ją wziąć. Myślę, że transport będzie najmniejszym problemem.
Mam nadzieję, że sprawa dzisiaj się rozstrzygnie.
Ale w związku z tym, że stan psa jest zły ( to jest naprawdę duża niedowaga i też dziwię się decyzji o sterylizacji w takim stanie) uważam, że nie ma na co czekać, a kolejne dni lecą i nic nie wiadomo. Kto pierwszy zgłosi poważne postanowienie adopcji jej powinien po prostu ją wziąć. Myślę, że transport będzie najmniejszym problemem.
Mam nadzieję, że sprawa dzisiaj się rozstrzygnie.
Jestem za!Ania W pisze:Kto pierwszy zgłosi poważne postanowienie adopcji jej powinien po prostu ją wziąć.
Byleby w sercu ciągle maj!
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
A nie wystarczy:
"Znakomity, piękny, mądry Pies! Ogar Polski. Matka wspaniałych szczeniaków. Porzucona przez Chodowczynię."
Pzdr.
"Znakomity, piękny, mądry Pies! Ogar Polski. Matka wspaniałych szczeniaków. Porzucona przez Chodowczynię."
Pzdr.
Ostatnio zmieniony środa 25 mar 2015, 14:01 przez ogończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Rozmawiałam przed chwilą ze schroniskiem. Pani, która zajmuje się Salwą powiedziała, że Salwa nie była aż w takim stanie jak przedstawiają ją wolontariusze w opisie .... nie wiem co powiedzieć, bo na zdjęciach widać co innego ...
W każdym razie jak tylko będzie coś wiadomo proszę dać mi znać a ja skontaktuję się ze schronem i powiadomię o odbiorze Salwy.
W każdym razie jak tylko będzie coś wiadomo proszę dać mi znać a ja skontaktuję się ze schronem i powiadomię o odbiorze Salwy.

Zapewne, skoro poddano ją sterylizacji...BasiaM pisze:(...) Salwa nie była aż w takim stanie jak przedstawiają ją wolontariusze w opisie ....

Byleby w sercu ciągle maj!