Ja tam bym powiedziała, że przódWiem, że tył za bardzo odstawiony, ale nie to w tym momencie ćwiczyliśmy

Śliczny Majorek.
Ja tam bym powiedziała, że przódWiem, że tył za bardzo odstawiony, ale nie to w tym momencie ćwiczyliśmy
Tak, jak teraz zerknęłam, to widzę, że przód też ;D Zmieniłam opis zdjęciahania pisze:Ja tam bym powiedziała, że przódWiem, że tył za bardzo odstawiony, ale nie to w tym momencie ćwiczyliśmy
Śliczny Majorek.
Też uważam, że przód. Tył mocno do tyłu, ale ona ma niezłe kątowania to mu się nie robią przeprosty i nie wygląda źle. Jakbym miała jeszcze dorzucić swoje 3 grosze to bym powiedziała, że nieco za wysoko ma głowę - ja wolę nieco mniej "wyżłowo" zadarte głowy u ogarów.hania pisze:Ja tam bym powiedziała, że przódWiem, że tył za bardzo odstawiony, ale nie to w tym momencie ćwiczyliśmy
Śliczny Majorek.
Poniatowski Dwór pisze:podziwiamy, podziwiamy i zazdraszczamy...
Ewka pisze:Ale się zawzięli...![]()
Dziękuję za wszystkie komplementy pod adresem Majorka i wszystkie uwagiOla i Dunaj pisze:Marta, jestem bardzo pod wrażeniemNaprawdę wiele czasu i zapału poświęcacie ułożeniu psa, chociaż do "cywilizacji" nie macie blisko
![]()