Iskra de domo Poszły w Las

Awatar użytkownika
Ewka
Gadu-Gadu: 0

Re: Iskra de domo Poszły w Las

Post autor: Ewka »

Powiem kaczuchom, że się podobały... :mrgreen: Nulcia, tak często tam jesteśmy, że z grzeczności zawisły w powietrzu :D

Iskrula ślepia ma piękne, szkoda, że sędziowie tak słabo punktują ten szczegół damskiej urody... :D

Małgosiu, coś pokombinuję z tym zdjęciem, ale obawiam się, że jego jakość po przeniesieniu na papier nie będzie zadowalająca. Jeśli chcesz, to wyślę Ci mailem nie pomniejszone.

Kasiu, rzeczywiście chyba jest efekt blendy, bo przy wschodzącym, czy już wysoko na niebie, słońcu, światło na tych suchych trawach jest cudowne.

Śmiga, zapewniam Cię, że w tych trawach często "coś" jest. Spotkałyśmy, a raczej Iskra wystawiła, sarny, zające, koziołka, liska... O nieprzebranej ilości bażantów nie wspominając. Trafiają się też kuropatwy i... bociany :mrgreen:

A! Na tych trawach też jest jakiś obwód łowiecki. Tydzień temu i wczoraj znalazłam w trawach czerwone, duże łuski po nabojach... Czerwony plastik z metalowym zakończeniem. Nie wiem, jak fachowo to się nazywa... Ale... Nasi tu byli :mrgreen:
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Ewa dzięki, z domku podam Ci przez PW mój mail . Pokombinuję może się uda. Aczkolwiek chciałabym podpis autora na zdjęciu :fiufiu:
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Piszę ku przestrodze... Trzeba koniecznie zabezpieczać od kleszczy i to najlepiej jak można... Babeszjoza zbiera żniwo :placzek:

Dzisiaj odszedł na babeszjozę najlepszy kumpel Iskry, czarny, duży, silny Brutus... obecny na tylu zdjęciach z ich weekendowych spotkań, szalonych zabaw... Naprawdę lubili się bardzo, prawdziwa psia przyjaźń... Jak ja Iskrze wytłumaczę, że już go nie spotka? :( mnie też będzie go bardzo brakować.
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
Hekate

Post autor: Hekate »

:cry:
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Kurcze :strach_2:
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

:cry:
Obrazek
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Oj! :(
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Smutne.
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

[']
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ewka pisze:Piszę ku przestrodze... Trzeba koniecznie zabezpieczać od kleszczy i to najlepiej jak można... Babeszjoza zbiera żniwo :placzek:

Dzisiaj odszedł na babeszjozę najlepszy kumpel Iskry, czarny, duży, silny Brutus... obecny na tylu zdjęciach z ich weekendowych spotkań, szalonych zabaw... Naprawdę lubili się bardzo, prawdziwa psia przyjaźń... Jak ja Iskrze wytłumaczę, że już go nie spotka? :( mnie też będzie go bardzo brakować.
O matko! :( Wczoraj miałam zagadać co u niego...ale cały dzień biegałam.
Strasznie mi przykro :(
ODPOWIEDZ