Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Super fotorelacja. Ale dupki i tak najfajniejsze 

Śmiga(Okowita z Olfactus)
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
I proszę państwa - rekord skoczni !!!! Osoba w szerokich gumofilcach obejmuje prowadzenie. Ale na belce mamy czarnego konia tych zawodów, nie doceniany do tej pory Przedskoczek, reprezentant prastarej grupy miłośników OP...Ania W pisze:Nie - moja wyobraźnia ruszyłaOla i Dunaj pisze: Czy przedsprzedaż biletów już ruszyła ??? Jestem wielce zainteresowana
Nasi hodowcy, ludzie lasu...w kolorowych kombinezonach z kaskami we wzorki typu "jelenie poroże"
Wspinający się z mozołem na skocznię....![]()
Z uwagi na przesadny poziom emocji komentatora - oddajemy głos do studia...
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Helmut Walters
Tu studio.
To nie czarny koń - to Orzeł z Czerniakowa
Myślę, że cena powierzchni reklamowej na gumofilcach po tym wiekopomnym wydarzeniu skoczy (nomen omen) teraz niemożebnie
To nie czarny koń - to Orzeł z Czerniakowa

Myślę, że cena powierzchni reklamowej na gumofilcach po tym wiekopomnym wydarzeniu skoczy (nomen omen) teraz niemożebnie

W związku z tym zaczną być produkowane coraz szersze gumofilce.
Trzeba się tylko zastanowić jaka reklamę wpuścić na te butkiAnia W pisze:Myślę, że cena powierzchni reklamowej na gumofilcach po tym wiekopomnym wydarzeniu skoczy (nomen omen) teraz niemożebnie

Byleby w sercu ciągle maj!
- Ola i Dunaj
Ania W pisze:Tu studio.
To nie czarny koń - to Orzeł z Czerniakowa![]()

Ania W pisze: Myślę, że cena powierzchni reklamowej na gumofilcach po tym wiekopomnym wydarzeniu skoczy (nomen omen) teraz niemożebnie

nie stać mnie na inny komentarz - wymiękłam

Utopista widzi raj,
Helmut Walters
Helmut Walters
myśle ze to robota photoshopaInterlokutor pisze:Niniejszym oświadczam że osoba wylądowała z przepięknie zaznaczonym telemarkiem,

a swoja drogą bardzo ciekawa jestem jakby ten skok wyglądał w woderach albo w OP1

- Ola i Dunaj
Być może nawet dwuosobowehania pisze:W związku z tym zaczną być produkowane coraz szersze gumofilce.

Utopista widzi raj,
Helmut Walters
Helmut Walters
Co to jest OP1 nie mam pojęcia ale o wodery to bym się raczej wędkarzy spytała.ketrin pisze:myśle ze to robota photoshopaInterlokutor pisze:Niniejszym oświadczam że osoba wylądowała z przepięknie zaznaczonym telemarkiem,![]()
a swoja drogą bardzo ciekawa jestem jakby ten skok wyglądał w woderach albo w OP1

I to jest przełom! Skoro ma być drużynowo ...Bo w końcu co to za skoki drużynowe jak każdy skacze osobno? Czy piłkarze pojedynczo wchodzą na boisko? Podwójne gumofilce umożliwią prawdziwą rewolucję w skokach drużynowych na małej skoczni nadwiślańskiejOla i Dunaj pisze:Być może nawet dwuosobowehania pisze:W związku z tym zaczną być produkowane coraz szersze gumofilce.

Hmmm, może jakieś karmy...ewentualnie psie suplementy. Po cichu liczę na PZŁ a może nawet ZKwPEwka pisze: Trzeba się tylko zastanowić jaka reklamę wpuścić na te butki

Obawiam się jednak, że organizacja pierwszego konkursu skoków na małej skoczni nadwiślańskiej może napotkać na problemy i spowodować rozłamy w środowisku...czyim imieniem go nazwać ?;)
wojskowa odzież ochronna a w woderach jest dużo wieksza powierznia na reklamyAnia W pisze: Co to jest OP1 nie mam pojęcia ale o wodery to bym się raczej wędkarzy spytała.![]()