Lądowała nie tak całkiem na twardymNo mi też brakuje obrazu jak "osoba" wylądowała

Za cztery miesiące cieczka a Hultaj już wyczuwa

Lądowała nie tak całkiem na twardymNo mi też brakuje obrazu jak "osoba" wylądowała
No kto by pomyślał prawda?kasiawro pisze: widać, że jej brak towarzystwa nie przeszkadza w dobrej zabawie i jaka z niej czyścioszka.
No cóż...miłośćkasiawro pisze:Hultaj jakby z innego świata dziś, te oczy świecące.
Fakt - była duża szansa, że coś się wysypienulka pisze:Ciekawe co psy sobie myślały ?,że smaczki będą z góry ?
No fakt...zazdrość przeze mnie przemawiała...a byłaby jeszcze większa przy otwartym złamaniuInterlokutor pisze:Niniejszym oświadczam że osoba wylądowała z przepięknie zaznaczonym telemarkiem, czego autorka zdjęć już nie uwieczniła, widocznie z zazdrości. Ale na szczęście był drugi aparat i udane lądowanie zostało zarejestrowane. Jedyny uboczny efekt to nakrycie głowy, która na nadążyło za skoczkiem i zmniejszenie się wzrostu o 1 cm.
Pozdrawiam
Janusz
Czy przedsprzedaż biletów już ruszyła ??? Jestem wielce zainteresowanaAnia W pisze: Chyba zacznę drukować bilety na drugi konkurs skoków z małej skoczni nadwiślańskiejMoże tym razem drużynowy?
Nie - moja wyobraźnia ruszyłaOla i Dunaj pisze: Czy przedsprzedaż biletów już ruszyła ??? Jestem wielce zainteresowana
To trzeba na żywo zobaczyćOla i Dunaj pisze:Nie mogę wyjść z podziwu jakie macie piękne tereny spacerowe w tej cywilizacji![]()