Lubimy spacerować nad Wisłą (my w okolicach Kampinosu spacerowaliśmy) za każdym razem jest inna

Pierwsza figura wykonana samodzielniekasiawro pisze:powiem Hultajowemu Panu, czy chce aby pies sobie co skręcił.
U nas cała taka niedziela była.nulka pisze: Niedziela taka pochmurna była? Czy tak rano?
No to prawda - rzadziej się teraz widujemy. Ostatni raz spacerowali razem w październiku pod Dębicą.Może wraz z wiosną będzie lepiej.nulka pisze: Aniu a co się dzieje ze starym kumplem terierem? Bardzo go dawno na fotkach nie było
Nieważne co...ważne ile można za to wziąćOla i Dunaj pisze:A co Janusz wykopał na tym bezludziu ?![]()
Dzięki wielkie!Wilga pisze:Pojedynczy ptak - nurogęś samica, a 2 - to para nurogęsi, wiosna idzie![]()
Taaa, a potem to kusił smaczkamiAnia W pisze: Pierwsza figura wykonana samodzielnie![]()
A może to coś odpadło od tego mostu płonącego i do ekspertyzy im dowodów brakujeAnia W pisze: Nieważne co...ważne ile można za to wziąćZostało wycenione na jakieś 30 kg
![]()
Powiem Wam szczerze, że jak na światłach zobaczyłam wpis Wilgi ( na początku stres), ale jak przeczytałam to w aucie urosłam 2 cmAnia W pisze:Dzięki wielkie!Wilga pisze:Pojedynczy ptak - nurogęś samica, a 2 - to para nurogęsi, wiosna idzie![]()
![]()
Brawo dla kasiwro za typowanie.
dobrekasiawro pisze: Ja złomiarz jestem spacerowy i bardzo to lubię.
Proszę się nie śmiaćketrin pisze:dobrekasiawro pisze: Ja złomiarz jestem spacerowy i bardzo to lubię.
Kasia wiem o czym piszesz bo my tak zbieramy butelki, nawet zastanawiałam sie żeby Ryśkowi jakoś torebke przewiesic niech nosikasiawro pisze:ketrin pisze:kasiawro pisze:
Proszę się nie śmiać.
.