Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
Kong, który u nas przetrwał najdłużej to były psie chrupki pomieszane ze startym żółtym serem i to na chwilę do mikrofali, żeby se się stopił. Po wystudzeniu była zabawa na wiele godzin.
Sara ma dopracowane wszystko poza tym czego i ja nie jestem w stanie wyjąć. Mieszanka chrupek i serka poddała by się wielokrotnie rzucana o płytki i kąpana w misce z wodą 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ja do lodówki wkładam i mrożę, też trochę dłużej trwa opróżnienie gohania pisze:Kong, który u nas przetrwał najdłużej to były psie chrupki pomieszane ze startym żółtym serem i to na chwilę do mikrofali, żeby se się stopił. Po wystudzeniu była zabawa na wiele godzin.

Z mikrofalą nie próbowałam, jutro wypróbujemy.
Gromek nie tylko kong ze środka opróżnia ale też jest mistrzem w niszczeniu ich.
Czarny Extrim XL - ma już 3 miesiąc, ślady zębów są ale daje rade jeszcze.
Czerwony około miesiąca
Niebieski załatwił jako 2 miesięczny szczeniak ojoj tydzień max dwa.
Sposób z mikrofalą ekstra, wypróbujemy.
- Marta A
- Gadu-Gadu: 0
Dzięki, wypróbujemy!hania pisze:Kong, który u nas przetrwał najdłużej to były psie chrupki pomieszane ze startym żółtym serem i to na chwilę do mikrofali, żeby se się stopił. Po wystudzeniu była zabawa na wiele godzin.

To Sarabandy też

Ja jakoś do mrożonych (kongów, kości, owoców w lodzie itp itd) nie mogę się przekonać, mam obawy "natury zdrowotnej" ...ooannaoo pisze:Ja do lodówki wkładam i mrożę, też trochę dłużej trwa opróżnienie go
ooannaoo pisze:Czarny Extrim XL - ma już 3 miesiąc, ślady zębów są ale daje rade jeszcze.
Czerwony około miesiąca

Boziu, może jakieś felerne mu mieszanki przygotowuję...

Jak macie jeszcze jakieś pomysły, to piszcie!

A nie mówiłam, że ładnie się wita!
Łoza nie rzuca kongiem - ona kongiem ciska. Do tego stopnia, że boję się zostawiać ją z tym sprzętem sam na sam w obawie o telewizor
Też szybko rozpracowuje (na napycham namoczonym suchym ale mocno dobijam) ale też ma jeszcze swój szczeniaczkowy w całkiem niezłym stanie (lekko guma popękała)
A z nieco innej bajki - wygląda znajomo?

Łoza nie rzuca kongiem - ona kongiem ciska. Do tego stopnia, że boję się zostawiać ją z tym sprzętem sam na sam w obawie o telewizor

A z nieco innej bajki - wygląda znajomo?

- Załączniki
-
- DSC_7878.JPG (122.12 KiB) Przejrzano 753 razy
- Marta A
No właśnie.. ten tego...Ania W pisze:A nie mówiłam, że ładnie się wita!![]()

A tu słyszę, że nie jest tak źle

Tylko ten pan mógłby szybciej się przebierać ,chyba ,że to tak specjalnie 

- Marta A
Haha, nulkanulka pisze:Tylko ten pan mógłby szybciej się przebierać ,chyba ,że to tak specjalnie

Co drugi dzień taki mamy dialog:
Ona: "No mógłbyś trochę szybciej, żeby się pies nie nakręcał tak!

On: "Nie będzie mi pies dyktował, co mam robić i jak!

Ja jakoś do mrożonych (kongów, kości, owoców w lodzie itp itd) nie mogę się przekonać, mam obawy "natury zdrowotnej" ...ooannaoo pisze:Ja do lodówki wkładam i mrożę, też trochę dłużej trwa opróżnienie go
ooannaoo pisze:Czarny Extrim XL - ma już 3 miesiąc, ślady zębów są ale daje rade jeszcze.
Czerwony około miesiąca

Boziu, może jakieś felerne mu mieszanki przygotowuję...

Jak macie jeszcze jakieś pomysły, to piszcie!

Teraz, to ja się zaczęłam zastanawiać

O co chodzi??
Niebieski i daje radę??
Może to mrożenie szkodzi i szybciej pęka?
Koleżanka która ma labka, mówiła że daje rade na czerwonym a mój extrim czarny jest już delkatnie draśnięty.
Już nie mrożę!! Zęby ma ostre ale chyba coś nie hallo