Faktycznie pogoda wymarzona na małżeńskie spacery...wiemy coś o tym

Dziękujemy za pochwałę... ale... to przypadekkasiawro pisze:Dwa ostatnie ujęcia miodzio, my nie mamy szuwarów i blisko rzeki więc tęskno za takim klimatem
No i wydało się...kasiawro pisze:(...)tylko tatuś trzyma linią od zawsze jak widzę, a córeczce coś się zapomniało chyba?
Zimno ,zimno ,ale te oczy malowanedawaj tego smaka, bo w dupkę zimno
TrzymamyNo i wydało się...Zawsze jesteśmy w przede dniu gubienia kilogramów
teraz też... Prosimy o kciuki
Serio? Uwielbiam siedzieć u nas na tarasie ,opalać się w lutowym słońcu ,oglądać ptaki na pobliskich drzewach a pod koniec dnia podziwiać zachód słońca i czerwone niebo nad lasem .Fakt ,ze nie za często ,ale raz w tygodniu .Wytrzymuję nawet to,że Zojka znalazła sobie świetną zabawę i szuka mysich norek pod tarasem ,wykopała spory tunel ,nerwówka będzie jak roślinki posadzęjedyny mój wspomagacz odrealniania)
U mnie z każdego okna w domu widać uwijające się w karmnikach ptakinulka pisze:Uwielbiam siedzieć u nas na tarasie ,opalać się w lutowym słońcu ,oglądać ptaki na pobliskich drzewach a pod koniec dnia podziwiać zachód słońca i czerwone niebo nad lasem .Fakt ,ze nie za często ,ale raz w tygodniu .Wytrzymuję nawet to,że Zojka znalazła sobie świetną zabawę i szuka mysich norek pod tarasem ,wykopała spory tunel ,nerwówka będzie jak roślinki posadzę
No! A co?nulka pisze:Serio?jedyny mój wspomagacz odrealniania)
No! A co?nulka pisze:Serio?jedyny mój wspomagacz odrealniania)