Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.

Awatar użytkownika
nulka

Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj

Post autor: nulka »

Ania W pisze:Fajnie bardzo :)
Ze sportów zimowych to biegówki akurat najbardziej mi leżą :) Tzn. pewnie leżałyby gdybym miała większe doświadczenie ;) A tak pozostaje saneczkarstwo ;)
:brawo_1: :D
Ależ są fani saneczkarstwa też :) Ja nie wiem czy moje nogi wytrzymałyby te biegówki ,chyba za leniwa jestem i wolę tradycyjne narty no i u nas też tyle śniegu ! :) ale jak wracałam godzinę temu to padał deszcz i nie fajnie się wracało ,my chyba mamy zawsze najgorsza sytuacje drogową w zimie
Awatar użytkownika
Ewka
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Ewka »

Ale Wy macie dobrze... chcecie zimy, bardzo proszę, parę kilometrów na południe i już zima jest!
Cudowny czas mieliście... Bardzo dziękuje za dedykację :marzyc_2: I to zdjęcie z domkiem nad dedykacją jest urzekające... ciekawe po czemu takie domki? :mrgreen:
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
kalif2006

Post autor: kalif2006 »

kasiawro pisze:Przykre, że tereny mamy piękne, opisy tras biegowych jeszcze bardziej urocze, ale przygotowanie mizerne aby nie powiedzieć tragiczne :zly2: . Pańcia od kilku lat stara się przekonać do bieganie po Polskich górach i niestety za każdym razem porównując nawet najmniejszą wioskę w Czechach do pięknej znanej trasy w Polsce wypadamy słabo :(
Nie wiadomo od czego to zależy, ale nie jest to budujące choć uwielbiamy swój kraj i okolice.
Dzięki Kasia, było cudnie, zakwasy jeszcze są :-) Ale zdjęcia robisz piękne!!
Kalif (Cezar z Wszystkich Skoków) plus Kamila
http://www.vadecorso.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Dziękujemy wszystkim i polecamy się reszcie czy to na biegówk,i czy na saneczkarstwo (choć kierować sankami Pańcia nie umie).
Ewa te parę kilometrów zamienia się w kilkanaście dobrych, ale warto. W zależności co kto potrzebuje.

Dziś Zagaj, a właściwie dziś i w nocy urodził się miot Z coogarów jakieś dobrych kilka lat temu, wieku nie będziemy Zadrom, Zojkom i Zagajom wypominać :).
Serdeczne uściski i fajnych spacerów Niemczańskie Wzgórza życzą dla reszty rodzeństwa, a Zagaj dziś dostał ucho wędzone jelenia, a na śniadanie ma serducha przygotowane :) jak nigdy zdziwiony będzie chłopak.
Taki był piękny, młody i wielkie rozbójnik. Teraz jest statecznym Panem do opanowanie przez każdego ogarowca, a dodatkowo nie kocha kanapy, ale uwielbia dłuuuuugie spacery i polowania. Wydoroślał pięknie, nawet możliwości pęcherza zdecydowanie uspokoiły swoje parcie na wyjścia i zamienił się w fajnego poważnego faceta z brązem i "szpakiem" na mordzie.
A lata mijały mu z uroczą miną na pysku:
Załączniki
zagaj1.jpg
zagaj2.jpg
zagaj3.jpg
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Mizianko dla Zagaja i reszty rodzeństwa :) Fajny facet z niego :silacz: :)
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

No statecznieją nam te "wariaty " ;)
A jeszcze tak niedawno pamiętam jak kotłował się z Łozą w niemczańskim salonie na dywanie :)

Poza tym nadal piękny choć stateczny :)
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

zamienił się w fajnego poważnego faceta z brązem i "szpakiem" na mordzie.
To ,że poważny to widać na fotkach , w dobre ręce Zagaju trafił :) A ,że szpakowaty to nie wierzę ;) bardzo mało na fotkach widać. Zojki jeszcze nic nie bierze ... i tak zleciały te lata nie wiem kiedy .
Dziękujemy za życzenia i wysyłamy mizianka i całuski i chętnie żołądkiem indyczym się podzielimy ,bo to u nas teraz hit ostatni :)
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

100 lat Zagajku
MaciekSz

Post autor: MaciekSz »

Fajnych polowań Zagajku i wiele lat w zdrówku, od Beaty również.
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Jubilatowi nalepsiejszego :piwko:
Byleby w sercu ciągle maj!
ODPOWIEDZ