Fotoblog Swietnej Pasji

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Fotoblog Swietnej Pasji

Post autor: Ania W »

kasiawro pisze: Jak dobrze pamiętam to Rektorka dzień polegał na siedzeniu w zatoce(moczenie jajuszek) i piciu wody z niej, woda jak wiadomo głównie pachnąca stolicą.
.
Nigdzie się tak dobrze nie myśli i kontempluje jak nad morskim brzegiem - tak powstają największe odkrycia. Także na pewno było to iście filozoficzne moczenie nabiału ;) Dziadek Bard, też jako prawdziwy pies myśliwski przede wszystkim myślał ;)
A woda na pewno nie pachnie stolicą bo stolica ma takie oczyszczalnie, że hej! :jezyk:
Awatar użytkownika
kalif2006

Post autor: kalif2006 »

kasiax pisze:No dobra...macie mnie :jezyk_3: :jezyk_3: :jezyk_3: :wstydek: :wstydek: :wstydek:
uwaga....wrzucam foty...aktualne na poczatek a potem nieco wspomnien nie tak odleglych jednak.... :psiako: :psiako:
A propos wspomnień ... Przede wszystkim Wrocław pozdrawia Pańcię i Pańcia. Po drugie Kasia i Wojtek przypomnieliście mi, dlaczego ja też dziś mam ogara - dzięki wielkie za inspiracje sprzed nastu lat:-) Życzę Wam, aby Wasza nowa sunia miała dużo cech Flinty!
A wracając do wspomnień to pamiętacie wyczyny wspomnianej Ogarzycy: zjedzoną kanapę, wyjedzoną zagrychę na house party, ten wzrok w każdą sobotę pod tytułem "znowu impreza i znowu te same gęby"?
Przy okazji chciałabym podziękować za Ogarkowo - świat okazał się tak mały - Kasia od Świetnej Pasji plus Jacek od Ruczaja plus Kasia od Paśki plus Kama od Kalifa i Monia od nowej linii ogara (czyt. jamnik):-) Cudna sprawa!
Kalif (Cezar z Wszystkich Skoków) plus Kamila
http://www.vadecorso.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

:happy3: Cieszę się z tego "spotkania" po latach:) Historia zatoczyła koło, że hej :brawo_1:
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiax

Post autor: kasiax »

tak mi sie jakos ckliwie zrobilo po poscie Kalifa i Kamili, bo przypomnialam sobie wszystko o czym pisala Kama.... :placzek: :placzek:
mysle, ze nikt sie nie obarazi a Pasia chyba w szczegolnosci jesli pozwole sobie na male wspomnienie na zdjeciu....

oto nasza nieodzalowana Dama ogarowa - Flinta
Załączniki
Scannen0048xx.jpg
Scannen0116.jpg
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Ja też byłam wczoraj pod ogromnym wrażeniem po telefonie Kamy, jaka to historia i jakie koło.
Kasiu zapraszamy, ostatnio Wrocław sporą ilością ogarów stoi :silacz: .
Awatar użytkownika
kalif2006

Post autor: kalif2006 »

kasiax pisze:tak mi sie jakos ckliwie zrobilo po poscie Kalifa i Kamili, bo przypomnialam sobie wszystko o czym pisala Kama.... :placzek: :placzek:
mysle, ze nikt sie nie obarazi a Pasia chyba w szczegolnosci jesli pozwole sobie na male wspomnienie na zdjeciu....

oto nasza nieodzalowana Dama ogarowa - Flinta
Kasia, ale fotki wygrzebałaś:-)
Kalif (Cezar z Wszystkich Skoków) plus Kamila
http://www.vadecorso.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kasiax

kasiawro pisze:Ja też byłam wczoraj pod ogromnym wrażeniem po telefonie Kamy, jaka to historia i jakie koło.
Kasiu zapraszamy, ostatnio Wrocław sporą ilością ogarów stoi :silacz: .

Bardzo dziekuje za zaproszenie. Bede dokladnie za miesiac we Wrocku niestety Pasia zostaje w domu. Ale bede za to miala okazje poznac osobiscie Kalifa. I juz sie ciesze na to :happy3: :happy3:
Awatar użytkownika
kasiax

Oto kilka zdjec z dzisiejszego mroznego spaceru po naszej okolicy. To byl spacer z cyklu : polowanie na myszy :happy3: :happy3: :happy3: :happy3:
Załączniki
IMG_2557.JPG
IMG_2563.JPG
IMG_2567.JPG
IMG_2586.JPG
IMG_2587.JPG
IMG_2606.JPG
IMG_2607.JPG
Awatar użytkownika
kasiax

i na koniec jeszcze 2 domowe fotki : z ulubiona zabawka i ulubionym mlodym Panciem :happy3: :D :D :D :happy3:
Załączniki
Pasia i jej pileczka.jpg
IMG_2525.JPG
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

2586 i 2587 - piękne :marzyc_2: Taka mysia perspektywa :)
Obrazek
ODPOWIEDZ