Teraz jeszcze chwalimy się naszym nowym małym brązowym domkiem, który był głównym zapachem do węszenia podczas całych świąt
Ehhh... Dlaczego ten projekt domku nie wpadł w nasze ręce przed budową naszego

Teraz jeszcze chwalimy się naszym nowym małym brązowym domkiem, który był głównym zapachem do węszenia podczas całych świąt
Nulka stoi wciąż i pachnie kusi mnie i Zagaja.nulka pisze:"Teraz jeszcze chwalimy się naszym nowym małym brązowym domkiem, który był głównym zapachem do węszenia podczas całych świąt"
Czyli już go nie ma?
A za domkiem moje bolesławskie marzenieTo nie sprawiedliwe ,że my mamy tak daleko!
Jak nam ciocia taki ładny podaruje znowu to możemy robić konkursqzia pisze: Za rok zrobimy konkurs na najładniejszy domek.![]()
Ten projekt będzie wykorzystany w budowaniu domku dla ogrów.Monigry pisze: Ehhh... Dlaczego ten projekt domku nie wpadł w nasze ręce przed budową naszego
Dokładnie.SARABANDA pisze:Proponuję wkleić zdjęcie swojego, porównamy.
Chciałam zaznaczyć, że nie pisałam nic o spaniu Tomka w SylwestraSARABANDA pisze: Kasiu, Tomku od Sylwestra się zastanawiam, że skoro spaliście to kto z Was wykonał do mnie głuche połączenie o godz 2.39 ? Lunatykujecie?
Zagaj pewnie machał ogonkiem do nichSARABANDA pisze:hmmm, w tle był słuchać szuranie nie szczekanie
Tomuś nam nic się nie pochwalił, ani Zagaj - gdybyś nie napisała żyłybyśmy z pańcią w błogiej nieświadomości.SARABANDA pisze:Oj tam, nie ma sprawy, dziewczyny odebrały pod moją nieobecność i mi przekazały![]()
Też mam domek z piernika ale taki płaski, może uda mi się pochwalić fotką