nieOGARnięty blog:)
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Re: nieOGARnięty blog:)
Ale macie boskie lodowisko !!! Zaraz mi się przypominają czasy młodości kiedy to śmigało się na łyżwach po takich zamarzniętych rozlewiskach 

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Cyga wygląda przepięknie! Widzę też, że rozmiarowo Śnieżka chyba zbliża się do swojej Mamy
Ciągle zastanawiamy się, jak Śnieżka będzie wyglądać docelowo
Na naszym pierwszym spotkaniu, Cyga wydawała się ogromna w porównaniu z małymi "ogórkami"
A teraz pewnie inaczej byśmy Cygę widzieli. Tak naprawdę wszystkie znane nam dotąd psy przy Śnieżce wydają się kurczyć z dnia na dzień
A Królewna jakby wciąż maleńka 

Ja też mam takie dwa 30kg maleństwa.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
SARABANDA pisze:Ja też mam takie dwa 30kg maleństwa.

No nie można powiedzieć, że mieliście śniegu po pachy...ale i tak świat wygląda od razu inaczej. 
Cyga na tej fotce, o której pisze kasiawro jest tak oświetlona, że wygląda jak wklejona w to zdjęcie
Też chyba po ciąży trochę "zmężniała" 

Cyga na tej fotce, o której pisze kasiawro jest tak oświetlona, że wygląda jak wklejona w to zdjęcie

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Faktycznie, dopiero to zobaczyliśmyAnia W pisze:Cyga na tej fotce, o której pisze kasiawro jest tak oświetlona, że wygląda jak wklejona w to zdjęcie

Zmężniała czyli że gruba? Bo ja widzę, że ogólnie zmężniała ale nie jest tłusta tylko cycochy nie do końca się wciągnęły i czasem jak jest ujęcie to mniej wcięta...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Marta nie jest gruba, nabrała "dorosłych" kształtów 

Ja tam jestem zwolennikiem Cygi na żywo, jeszcze zyskuje w porównaniu ze zdjęciami.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
" Cyga po pobycie Fado u nas ma wreszcie czyste uszy; wylizane totalnie" 
Szczęściara
Też mnie ciągnie w styl country ,dlatego piec chlebowy powstał jako jeden z pierwszych "mebli" w naszym domu

Szczęściara

Też mnie ciągnie w styl country ,dlatego piec chlebowy powstał jako jeden z pierwszych "mebli" w naszym domu