Dokładnie takie miałam wrażenieMarta A pisze:Piesy głowy poodwracały - "Nie mamy z nimi nic wspólnego"

Ale przez to, że farbuje włosy i brodę wygląda młodziejOla i Dunaj pisze: a czemuż to Tomuś tak posiwiał ?

Dokładnie takie miałam wrażenieMarta A pisze:Piesy głowy poodwracały - "Nie mamy z nimi nic wspólnego"
Ale przez to, że farbuje włosy i brodę wygląda młodziejOla i Dunaj pisze: a czemuż to Tomuś tak posiwiał ?
Dziękujemy i wzajemnie:-)kasiawro pisze:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzą ogary i ich opiekunowie z Niemczańskich Wzgórz
Zabawa dla mnie i mojej pańci była rewelacyjna, wyspałyśmy się konkretnie od 23 do 10, z krótką przerwą na godzinę 00:00Marta A pisze:Oooch, wygląda, że zabawa sylwestrowa była przednia! Piesy głowy poodwracały - "Nie mamy z nimi nic wspólnego"
Zagaj górnym szedł na stół, a ja byłam jak moja pani, wyciągnięta z błogiego snu, tylko myślałam aby uciec na górę.Marta A pisze: Piesy głowy poodwracały - "Nie mamy z nimi nic wspólnego"
Dziękujemy, Tomuś tylko przymierzał się jak będzie wyglądał w 2020 rokuOla i Dunaj pisze:boskie
a czemuż to Tomuś tak posiwiał ?
I ile śniegu na niego napadałomiszakai pisze:Piękny domek!
No i obiecuję sobie solennie, że mój następny Sylwester taki będziekasiawro pisze:Zabawa dla mnie i mojej pańci była rewelacyjna, wyspałyśmy się konkretnie od 23 do 10, z krótką przerwą na godzinę 00:00Marta A pisze:Oooch, wygląda, że zabawa sylwestrowa była przednia! Piesy głowy poodwracały - "Nie mamy z nimi nic wspólnego"
![]()
To nie sopelki tylko takie czapy śnieżne na dachuAnia W pisze:Śnieg jak śnieg...ja tam widzę tylko gołe dachówki ale sopelki są super!
Aż się zastanawiałam jak zrobione że takie perfekcyjne![]()
Brawo dla architekta!
Polecam, moja pani wraz ze mną drugi raz z rzędu tak wita nowy rok i ma to swój urok. Poza tym przez cały rok nie udało jej się wstać o 10 nigdy, a tu proszę...Ewka pisze: No i obiecuję sobie solennie, że mój następny Sylwester taki będzie![]()
Bo zamiast cieszyć się pierwszym dniem Nowego Roku, to najczęściej człowiek chodzi ponury, niewyspany i wczorajszy