Brutus z łańcucha w hotelu
Re: Brutus z łańcucha w hotelu
O kurcze, faktycznie...zapomniałam o tym, że tak jest w przypadku pogryzienia a niedawno "przerabiałam" podobny przypadek, tylko , powiedzmy, z nieco innej strony (błyskawicznie uśpiono psa, który rzekomo pogryzł, a nie było na to żadnych dowodów).
Dodam: Bo przepis jest taki, że żadnego, także szczepionego psa nie można uśpić przez 14 dni, jeśli pogryzł tak, ze trzeba było korzystać z pomocy lekarza, ten zaś musi sprawę zgłosić do SANEPIDu, okres obserwacji psa - 14 dni.
Smutna historia
Smutna historia
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
No to może przez te 2 tygodnie jeszcze się da coś wymyślić.

Niezależnie od całej złożoności sytuacji trochę mi ulżyło
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Mimo wszystko mi go bardzo szkoda.
Wiem że musiałby się trafić jakiś wariat żeby wziąć takiego psa ale to tak ciężko ... 14 dni do wyroku. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aniu już nie 14. Dzisiaj dopełniono formalości.
Brutus odszedł.
Brutus odszedł.

Byleby w sercu ciągle maj!
No to nie rozumiem, co z tymi przepisami?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Małgosiu, podjęliśmy decyzję co do Brutusa.
To chyba lepiej, że nie czekał na wyrok. Weterynarz załatwił wszelkie formalności, tak że eutanazję można było przeprowadzić dzisiaj. Starałam sie informować na bieżąco, jak się sprawy mają.
Cóż mogę więcej wyjaśnić...
To chyba lepiej, że nie czekał na wyrok. Weterynarz załatwił wszelkie formalności, tak że eutanazję można było przeprowadzić dzisiaj. Starałam sie informować na bieżąco, jak się sprawy mają.
Cóż mogę więcej wyjaśnić...

Byleby w sercu ciągle maj!
Nic i myślę, że nie ma co drążyć, tak jest lepiej dla wszystkich.Ewka pisze: Cóż mogę więcej wyjaśnić...
Ewka - dzięki!