nieOGARnięty blog:)
Re: nieOGARnięty blog:)
Mizianko dla Cygi i samych wielkich pysznych kości z dużą ilością szpiku 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Dziękujmy za życzenia
Cyga dopiero teraz - po 9 miesiącach dostała cieczki. Chyba stwierdziła, że co to to nie, ona już się w to nie bawi:) Jak sobie pomyślę, że ona teoretycznie mogłaby rodzić znowu na początku roku to
Utwierdzona jestem w przekonaniu o tym, ze krycie co cieczkę jest be
Ona naprawdę regenerowała i regeneruje się po ciąży i odchowaniu szczeniąt. I to w dodatku 8 sztuk. Kondycja dopiero teraz wraca jej do normy; do niedawna się dziewczyna zasapywała po szybkim biegu. Najbardziej to widziałam podczas biegania przy rowerze. Ta sama trasa co zwykle, ta sama pogoda a Cyga puchła. I to było dobre 4-5 miesięcy po porodzie...
Gosia, kości Ci u nas mało
, nie mam dobrej miejscówy. Pasztet zjadła i karmę nową zamówiłam ze smaczkami
A w ogóle to zamówiłam tez Sabunol 4ml. Otwieram kartonik(był trochę zgnieciony)ale mam wrażenie, że zaklejony a tu w środku pusto
Masakra. Nie zamówię już u tego Sprzedającego, bo czekałam na paczkę ponad tydzień i jeszcze taka sytuacja 

Gosia, kości Ci u nas mało

wszystkiego co najlepsze w psim zyciu (smacznych kosteczek
i nie tylko ) od coreczki Swietnej Pasji

Reklamuj, powinien uznać. Polecam http://www.zooplus.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;, wypróbowany, niedrogi, ma dużo fajnych nagród, tylko wybór karm nie za duży. Najtaniej karmy są w http://www.sznupa.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ale na Waszym terenie nie wiem czy działa.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- miszakai
- Kontakt:
Dzięki. Dosłali Sabunol.
A Śpiewka też się sposobi do polowaczki
Poznaje zapach dzika; ładnie oszczekiwała 
A Śpiewka też się sposobi do polowaczki

- Załączniki
-
- piew.jpg (95.5 KiB) Przejrzano 1373 razy
-
- piew2.jpg (90.97 KiB) Przejrzano 1375 razy
-
- piew3.jpg (72.65 KiB) Przejrzano 1372 razy
-
- piew4.jpg (71.42 KiB) Przejrzano 1372 razy
-
- piew5.jpg (53.15 KiB) Przejrzano 1372 razy
- aganowaczek
A Dusia dostała cieczkę 4,5 miesiąca po porodzie (poród w listopadzie, cieczka w kwietniu). I miała do odchowania też 8 maluchów. Teraz za to postanowiła poczekaćmiszakai pisze:Cyga dopiero teraz - po 9 miesiącach dostała cieczki.

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- miszakai
- Kontakt:
Cyga skończyła niedawno 5 lat. Dziś też za kilka godzin zostawi nas szósty już raz Cygaro... Niedawno jeszcze raz włączył mi się ten film......Może trylionowy raz........Dla kontrastu - tylko raz pożałowałam, że podzieliłam się tym z Wami na forum; jeden jedyny raz i ta osoba przestała dla mnie istnieć. Całej reszcie dziękuję, że tu jestem z Wami z Cygulcem
Ehhh
I ta pogoda jakaś taka do bani 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Marta herbatkę z imbirem proponuję, dobrą książkę jeśli jest czas i super muza w tym Waszym pokoju i nie ma co rozmyślać. Pogoda typowa, choć u mnie wciąż lobelia kwitnie.
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
Trzymajcie się
Spacer nad jeziorem, ciepły koc i dobry film przy kieliszku wina. Trzymaj się .