nieOGARnięty blog:)

Awatar użytkownika
SARABANDA

Re: nieOGARnięty blog:)

Post autor: SARABANDA »

Mizianko dla Cygi i samych wielkich pysznych kości z dużą ilością szpiku :hi_1:
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
miszakai
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: miszakai »

Dziękujmy za życzenia :) Cyga dopiero teraz - po 9 miesiącach dostała cieczki. Chyba stwierdziła, że co to to nie, ona już się w to nie bawi:) Jak sobie pomyślę, że ona teoretycznie mogłaby rodzić znowu na początku roku to :nunu: Utwierdzona jestem w przekonaniu o tym, ze krycie co cieczkę jest be :zly1: Ona naprawdę regenerowała i regeneruje się po ciąży i odchowaniu szczeniąt. I to w dodatku 8 sztuk. Kondycja dopiero teraz wraca jej do normy; do niedawna się dziewczyna zasapywała po szybkim biegu. Najbardziej to widziałam podczas biegania przy rowerze. Ta sama trasa co zwykle, ta sama pogoda a Cyga puchła. I to było dobre 4-5 miesięcy po porodzie...
Gosia, kości Ci u nas mało :niewka:, nie mam dobrej miejscówy. Pasztet zjadła i karmę nową zamówiłam ze smaczkami :silacz: A w ogóle to zamówiłam tez Sabunol 4ml. Otwieram kartonik(był trochę zgnieciony)ale mam wrażenie, że zaklejony a tu w środku pusto :shock: Masakra. Nie zamówię już u tego Sprzedającego, bo czekałam na paczkę ponad tydzień i jeszcze taka sytuacja :obraza_1:
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiax

Post autor: kasiax »

wszystkiego co najlepsze w psim zyciu (smacznych kosteczek :happy3: :happy3: i nie tylko ) od coreczki Swietnej Pasji :hi_1: :hi_1: :hi_1: :) :) :)
Awatar użytkownika
SARABANDA

Reklamuj, powinien uznać. Polecam http://www.zooplus.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;, wypróbowany, niedrogi, ma dużo fajnych nagród, tylko wybór karm nie za duży. Najtaniej karmy są w http://www.sznupa.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ale na Waszym terenie nie wiem czy działa.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Dzięki. Dosłali Sabunol.
A Śpiewka też się sposobi do polowaczki :fiufiu: Poznaje zapach dzika; ładnie oszczekiwała :marzyc_2:
Załączniki
piew.jpg
piew.jpg (95.5 KiB) Przejrzano 1373 razy
piew2.jpg
piew2.jpg (90.97 KiB) Przejrzano 1375 razy
piew3.jpg
piew3.jpg (72.65 KiB) Przejrzano 1372 razy
piew4.jpg
piew4.jpg (71.42 KiB) Przejrzano 1372 razy
piew5.jpg
piew5.jpg (53.15 KiB) Przejrzano 1372 razy
Obrazek
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

miszakai pisze:Cyga dopiero teraz - po 9 miesiącach dostała cieczki.
A Dusia dostała cieczkę 4,5 miesiąca po porodzie (poród w listopadzie, cieczka w kwietniu). I miała do odchowania też 8 maluchów. Teraz za to postanowiła poczekać :zdziw_5: 7 miesiąc od poprzedniej powoli mija a cieczki ni ma :niewka:
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Cyga skończyła niedawno 5 lat. Dziś też za kilka godzin zostawi nas szósty już raz Cygaro... Niedawno jeszcze raz włączył mi się ten film......Może trylionowy raz........Dla kontrastu - tylko raz pożałowałam, że podzieliłam się tym z Wami na forum; jeden jedyny raz i ta osoba przestała dla mnie istnieć. Całej reszcie dziękuję, że tu jestem z Wami z Cygulcem :zgoda: Ehhh :( I ta pogoda jakaś taka do bani :?
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Marta herbatkę z imbirem proponuję, dobrą książkę jeśli jest czas i super muza w tym Waszym pokoju i nie ma co rozmyślać. Pogoda typowa, choć u mnie wciąż lobelia kwitnie.
Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Trzymajcie się
Awatar użytkownika
SARABANDA

Spacer nad jeziorem, ciepły koc i dobry film przy kieliszku wina. Trzymaj się .
ODPOWIEDZ