przepiękna ceramika z ogarem na licytację na pomoc Ogarom
Re: przepiękna ceramika z ogarem na licytację na pomoc Ogarom
Ja też czekam, może ktoś w końcu napisze jak to jest doręczane, nie podałam ani tel ani meila, nie wiem jakiego awiza i od kogo mam się spodziewać w skrzynce 

Kasiu, hecawroc poinformował, jaką firmą nadał przesyłki.hecawroc pisze:Dla Państwa informacji..Pracownik wyslął Paczki przez firmę INpost
Byleby w sercu ciągle maj!
dzięki Ewka, pamiętałam
tylko, że ja mieszkam w małej mieścinie, sa u nas paczkomaty ale nie bardzo wiem jak się do tego dostanę bo nie podawałam tel ani meila, jest jeszcze jeden punkt, w którym odbierać można przesyłki listowe, przeważnie sądowe.....
czekam, może się doczekam

czekam, może się doczekam
To może szczęśliwi posiadacze niech się podzielą informacją, w jaki sposób otrzymali swoje przesyłki...
Jak są paczkomaty to nie taka mała ta mieścina

Jak są paczkomaty to nie taka mała ta mieścina

Byleby w sercu ciągle maj!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
O ile się orientuję to inpost nie tylko w paczkomatach zostawia paczki. Ja odbieram u nas w sklepie Jeżyk w sąsiedniej wsi. Powinni zostawić w skrzynce takie swoje awizo.

ha!!! dostałam i ja, i już płytka pięknie się prezentuje na komodzie 

Z tymi awizami Inpostu to różnie bywa - ja kiedyś dostałam powtórne, a pierwszego w ogóle.
Witam.........
Przepraszam, po pierwsze ze dopiero teraz, ale nie było mnie...i za to ze posżło przez Inpost, mam nowomodnego pracownika, który korzysta...z wszlkich nowinek.
Prosże o info, kto jeszcze nie dostał, bo jak się okazuje Inpost też nie śpieszy się z odpowiedzią
Są to małe paczki i nie maja być odbierane w paczkomatach, tylko dostarczone prosto do domu......
Jeszcze raz prosże o info... natychmiast dośle, choć powinny juz wszędzie byc..........
Pozdrawiam
Przepraszam, po pierwsze ze dopiero teraz, ale nie było mnie...i za to ze posżło przez Inpost, mam nowomodnego pracownika, który korzysta...z wszlkich nowinek.
Prosże o info, kto jeszcze nie dostał, bo jak się okazuje Inpost też nie śpieszy się z odpowiedzią
Są to małe paczki i nie maja być odbierane w paczkomatach, tylko dostarczone prosto do domu......
Jeszcze raz prosże o info... natychmiast dośle, choć powinny juz wszędzie byc..........
Pozdrawiam