Mamy plan się zjawićhania pisze:Czy ktoś z zostających do niedzieli ma plan nie zjawić się na warsztatach z eliminacji?
Chciałabym wiedzieć jaką ilosć materiałów wydrukować.

Mamy plan się zjawićhania pisze:Czy ktoś z zostających do niedzieli ma plan nie zjawić się na warsztatach z eliminacji?
Dzięki!miszakai pisze:Ja się jeszcze dowiedziałam, że ręczniki w pokojach hotelowych są a w domkach niet:)
hania pisze:Czy ktoś z zostających do niedzieli ma plan nie zjawić się na warsztatach z eliminacji?
Ola i Dunaj pisze: Mamy plan się zjawić
SARABANDA pisze:Nie wiem co to jestale się zjawimy
Jak w szkole normalniemiszakai pisze: Ja bym na warsztaty chciała.
Wiesz, Ania, na forach tez tak jest... jak ktos napisze, że ma taki to a taki problem z psem i co można z tym zrobić, to 95% odpowiedzi jest: "Mój pies tego nie robi"Ania W pisze: Jak w szkole normalnie![]()
:D
N a pytanie "Kto nie ma pracy domowej?" (ewentualnie "Kto nie ma ksiażki?") zawsze słyszę tylko - "Ja mam!", " Ja mam!", " Ja też!"
zjawic sie moge ale brać udziału nie zamierzamhania pisze:Czy ktoś z zostających do niedzieli ma plan nie zjawić się na warsztatach z eliminacji?
FOCHketrin pisze:zjawic sie moge ale brać udziału nie zamierzamhania pisze:Czy ktoś z zostających do niedzieli ma plan nie zjawić się na warsztatach z eliminacji?