IV ZLOT OGARÓW ZAŹDZIERZ/ PŁOCK 2014

Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Re: IV ZLOT OGARÓW ZAZDZIEŻ/ PŁOCK 2014

Post autor: hania »

miszakai pisze:Super pomysł:) i szansa na generalne porządki w domu:) Ciuchy też? Kiermasz "Z leżaka" albo wyprzedaż garażowa:). Myślę, że bardziej przetwory i inne fanty - do domu, biżu itd. A sałatki za friko będę jadła :)
A czy będą zainteresowani czasopismami z przepisami? Zgromadziłam sporo "Sól i pieprz" czy "Moje gotowanie" itp i chętnie się podzielę.
Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Post autor: ania N »

Oj przydałaby nam się ta socjalizacja szczeniąt ;) Kusicie kusicie, Jacek zaczyna co prawda kurs ale może chociaż od soboty by nam się udało. :mysl_1:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Dodatkowa partia informacji :)

Kosz sobotniego grilla został ustalony na 30 zł /osoba dorosła (15 zł dziecko) w ramach menu kiełbasa, karkówka, surówki, napoje ciepłe / zimne, pieczywo, dodatki , dla "bezmięsnych" nie ortodoksyjnych - ryba. Negocjując cenę zrezygnowałyśmy z ciast i owoców więc to we własnym zakresie ;)

Dla przyjezdnych w piątek jest opcja ogniska - koszt 50 (całość) i ewentualnie poczęstunek w formie zestawu kiełbasa + chleb+ herbata - koszt 6 zł osoba.

Zgłoszenia przyjmuję do 30 sierpnia, bo muszę rozplanować zakwaterowanie - bardzo proszę więc o potwierdzanie wcześniejszych deklaracji na maila : awalentynowicz@wp.pl.
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

Kusiło kusiło ale się mi rozwiązało samo :( właśnie zostaliśmy zaproszeni na wesele :niewka:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Re: IV ZLOT OGARÓW ZAŹDZIERZ/ PŁOCK 2014

Post autor: ZbyszekC »

Pytanie nr 1
Czy jest możliwość rezygnacji z części oświatowej i uczestnictwo tylko w części kulturalnej? (bez noclegu) :mysl_1:
W przypadku ewentualnie pozytywnej odpowiedzi na pytanie nr 1 to,
Pytanie nr 2
Do kiedy w takim przypadku trzeba było się zadeklarować, jak przekazać kasę i najważniejsze, o której planowane jest otwarcie baru i bazaru? :happy3:
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

ZbyszekC pisze:Pytanie nr 1
Czy jest możliwość rezygnacji z części oświatowej i uczestnictwo tylko w części kulturalnej? (bez noclegu) :mysl_1:
W przypadku ewentualnie pozytywnej odpowiedzi na pytanie nr 1 to,
Pytanie nr 2
Do kiedy w takim przypadku trzeba było się zadeklarować, jak przekazać kasę i najważniejsze, o której planowane jest otwarcie baru i bazaru? :happy3:
O to to to. Podpisuję się pod tymi pytaniami wszystkimi czterema łapami. :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Ale się pytacie :jezyk_3:
No przecież nie ma zaliczeń z części oświatowej upoważniających do przystąpienia do części kulturalnej ;)

Trzeba było się zadeklarować do końca miesiąca ale to głównie kwestia noclegów i posiłków z tym związanych. Jeżeli ktoś życzy sobie biesiadować tylko to zapraszamy :)
Pieniędzy nie trzeba przekazywać - trzeba się z nimi pojawić na miejscu. Ja tylko zadeklaruję że są tacy chętny , żeby byli wzięci w przygotowaniach.

Godzinowo nic nie narzucamy....Nie umiem, powiedzieć jak to wypadnie ale podejrzewam, że koło 18 bo to ma być w ramach kolacji.
Ale bądźcie jak najwcześniej!

Zaraz postaram się wrzucić listę deklaracji...chociaż jeszcze nie wszystkie potwierdzone, ale pracuję nad tym. ;)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Na dzisiaj lista uczestników (nick + pies) wygląda tak :
1. Ania W+ Łoza - pt-nd
2. kasiawro + Zagaj - pt-nd
3. miszakai + Cyga - pt -nd
4. Ewka+Iskra - czwt-sob
5. Gosia + Largo - pt-nd
6. Sarabanda + Czuprynka i Sarabanda-pt-nd
7. Czata +Czata -pt-nd
8 ketrin + Eryk-pt-nd
9. Paula - pt-nd
10. Ola i Dunaj + Dunaj -pt-nd
11. aniaN + Fiord i Bystra oraz Jura - sb-nd
12. ...+ Urwis - pt-nd
13. ...+ Kalif - pt-nd
14. ...+ Ogi - - pt-nd
15. J.Dylo +.....-sb-nd
16. Kleo - jeszcze do potwierdzenia
17. hania i AniaRe+....? - sob-nd
18. maciejasia+ Traszka - sob
19. Zbyszek + Balt i Abra - sob
20. qzia-sob +... -sob
21. Leszek + Amon - sob

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, bo trochę pisane z głowy czyli z niczego ;)
Osoby, które jeszcze nie dookreśliły się co do posiłków proszę o informacje na maila :awalentynowicz@wp.pl
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Mam pytanie o grilla - czy jest możliwość zaliczenia mnie do grupy "bezmięsnych " nieortodoksyjnych?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Post autor: ZbyszekC »

Jeżeli już, to bez psów. :nunu:
Drzewa do lasu targać nie będę :jezyk_3:
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
ODPOWIEDZ