A czy będą zainteresowani czasopismami z przepisami? Zgromadziłam sporo "Sól i pieprz" czy "Moje gotowanie" itp i chętnie się podzielę.miszakai pisze:Super pomysł:) i szansa na generalne porządki w domu:) Ciuchy też? Kiermasz "Z leżaka" albo wyprzedaż garażowa:). Myślę, że bardziej przetwory i inne fanty - do domu, biżu itd. A sałatki za friko będę jadła
IV ZLOT OGARÓW ZAŹDZIERZ/ PŁOCK 2014
Re: IV ZLOT OGARÓW ZAZDZIEŻ/ PŁOCK 2014
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Oj przydałaby nam się ta socjalizacja szczeniąt
Kusicie kusicie, Jacek zaczyna co prawda kurs ale może chociaż od soboty by nam się udało. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dodatkowa partia informacji 
Kosz sobotniego grilla został ustalony na 30 zł /osoba dorosła (15 zł dziecko) w ramach menu kiełbasa, karkówka, surówki, napoje ciepłe / zimne, pieczywo, dodatki , dla "bezmięsnych" nie ortodoksyjnych - ryba. Negocjując cenę zrezygnowałyśmy z ciast i owoców więc to we własnym zakresie
Dla przyjezdnych w piątek jest opcja ogniska - koszt 50 (całość) i ewentualnie poczęstunek w formie zestawu kiełbasa + chleb+ herbata - koszt 6 zł osoba.
Zgłoszenia przyjmuję do 30 sierpnia, bo muszę rozplanować zakwaterowanie - bardzo proszę więc o potwierdzanie wcześniejszych deklaracji na maila : awalentynowicz@wp.pl.

Kosz sobotniego grilla został ustalony na 30 zł /osoba dorosła (15 zł dziecko) w ramach menu kiełbasa, karkówka, surówki, napoje ciepłe / zimne, pieczywo, dodatki , dla "bezmięsnych" nie ortodoksyjnych - ryba. Negocjując cenę zrezygnowałyśmy z ciast i owoców więc to we własnym zakresie

Dla przyjezdnych w piątek jest opcja ogniska - koszt 50 (całość) i ewentualnie poczęstunek w formie zestawu kiełbasa + chleb+ herbata - koszt 6 zł osoba.
Zgłoszenia przyjmuję do 30 sierpnia, bo muszę rozplanować zakwaterowanie - bardzo proszę więc o potwierdzanie wcześniejszych deklaracji na maila : awalentynowicz@wp.pl.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Kusiło kusiło ale się mi rozwiązało samo
właśnie zostaliśmy zaproszeni na wesele 

Re: IV ZLOT OGARÓW ZAŹDZIERZ/ PŁOCK 2014
Pytanie nr 1
Czy jest możliwość rezygnacji z części oświatowej i uczestnictwo tylko w części kulturalnej? (bez noclegu)
W przypadku ewentualnie pozytywnej odpowiedzi na pytanie nr 1 to,
Pytanie nr 2
Do kiedy w takim przypadku trzeba było się zadeklarować, jak przekazać kasę i najważniejsze, o której planowane jest otwarcie baru i bazaru?
Czy jest możliwość rezygnacji z części oświatowej i uczestnictwo tylko w części kulturalnej? (bez noclegu)

Pytanie nr 2
Do kiedy w takim przypadku trzeba było się zadeklarować, jak przekazać kasę i najważniejsze, o której planowane jest otwarcie baru i bazaru?

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
O to to to. Podpisuję się pod tymi pytaniami wszystkimi czterema łapami.ZbyszekC pisze:Pytanie nr 1
Czy jest możliwość rezygnacji z części oświatowej i uczestnictwo tylko w części kulturalnej? (bez noclegu)![]()
Pytanie nr 2

Ale się pytacie
No przecież nie ma zaliczeń z części oświatowej upoważniających do przystąpienia do części kulturalnej
Trzeba było się zadeklarować do końca miesiąca ale to głównie kwestia noclegów i posiłków z tym związanych. Jeżeli ktoś życzy sobie biesiadować tylko to zapraszamy
Pieniędzy nie trzeba przekazywać - trzeba się z nimi pojawić na miejscu. Ja tylko zadeklaruję że są tacy chętny , żeby byli wzięci w przygotowaniach.
Godzinowo nic nie narzucamy....Nie umiem, powiedzieć jak to wypadnie ale podejrzewam, że koło 18 bo to ma być w ramach kolacji.
Ale bądźcie jak najwcześniej!
Zaraz postaram się wrzucić listę deklaracji...chociaż jeszcze nie wszystkie potwierdzone, ale pracuję nad tym.

No przecież nie ma zaliczeń z części oświatowej upoważniających do przystąpienia do części kulturalnej

Trzeba było się zadeklarować do końca miesiąca ale to głównie kwestia noclegów i posiłków z tym związanych. Jeżeli ktoś życzy sobie biesiadować tylko to zapraszamy

Pieniędzy nie trzeba przekazywać - trzeba się z nimi pojawić na miejscu. Ja tylko zadeklaruję że są tacy chętny , żeby byli wzięci w przygotowaniach.
Godzinowo nic nie narzucamy....Nie umiem, powiedzieć jak to wypadnie ale podejrzewam, że koło 18 bo to ma być w ramach kolacji.
Ale bądźcie jak najwcześniej!
Zaraz postaram się wrzucić listę deklaracji...chociaż jeszcze nie wszystkie potwierdzone, ale pracuję nad tym.

Na dzisiaj lista uczestników (nick + pies) wygląda tak :
1. Ania W+ Łoza - pt-nd
2. kasiawro + Zagaj - pt-nd
3. miszakai + Cyga - pt -nd
4. Ewka+Iskra - czwt-sob
5. Gosia + Largo - pt-nd
6. Sarabanda + Czuprynka i Sarabanda-pt-nd
7. Czata +Czata -pt-nd
8 ketrin + Eryk-pt-nd
9. Paula - pt-nd
10. Ola i Dunaj + Dunaj -pt-nd
11. aniaN + Fiord i Bystra oraz Jura - sb-nd
12. ...+ Urwis - pt-nd
13. ...+ Kalif - pt-nd
14. ...+ Ogi - - pt-nd
15. J.Dylo +.....-sb-nd
16. Kleo - jeszcze do potwierdzenia
17. hania i AniaRe+....? - sob-nd
18. maciejasia+ Traszka - sob
19. Zbyszek + Balt i Abra - sob
20. qzia-sob +... -sob
21. Leszek + Amon - sob
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, bo trochę pisane z głowy czyli z niczego
Osoby, które jeszcze nie dookreśliły się co do posiłków proszę o informacje na maila :awalentynowicz@wp.pl
1. Ania W+ Łoza - pt-nd
2. kasiawro + Zagaj - pt-nd
3. miszakai + Cyga - pt -nd
4. Ewka+Iskra - czwt-sob
5. Gosia + Largo - pt-nd
6. Sarabanda + Czuprynka i Sarabanda-pt-nd
7. Czata +Czata -pt-nd
8 ketrin + Eryk-pt-nd
9. Paula - pt-nd
10. Ola i Dunaj + Dunaj -pt-nd
11. aniaN + Fiord i Bystra oraz Jura - sb-nd
12. ...+ Urwis - pt-nd
13. ...+ Kalif - pt-nd
14. ...+ Ogi - - pt-nd
15. J.Dylo +.....-sb-nd
16. Kleo - jeszcze do potwierdzenia
17. hania i AniaRe+....? - sob-nd
18. maciejasia+ Traszka - sob
19. Zbyszek + Balt i Abra - sob
20. qzia-sob +... -sob
21. Leszek + Amon - sob
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, bo trochę pisane z głowy czyli z niczego

Osoby, które jeszcze nie dookreśliły się co do posiłków proszę o informacje na maila :awalentynowicz@wp.pl
Mam pytanie o grilla - czy jest możliwość zaliczenia mnie do grupy "bezmięsnych " nieortodoksyjnych?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Jeżeli już, to bez psów.
Drzewa do lasu targać nie będę

Drzewa do lasu targać nie będę

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer