Z innej beczki, czyli pomoc w imprezach masowych potrzebna!

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Z innej beczki, czyli pomoc w imprezach masowych potrzebna!

Post autor: Ania W »

Jak już pewnie część osób wie od jakiegoś czasu angażuję się w organizowanie "prozwierzęcych " akcji dla dzieci.
Kilka z nich miało miejsce w mojej szkole i bardzo dziękuję wszystkim osobom, który do tej pory się w nie angażowały.
W październiku zorganizowałam z "psimi" koleżankami przy wsparciu stowarzyszenia " Przestrzeń" imprezę w Ośrodku Kultury w Węgrowie. Imprezę chyba można zaliczyć do udanych. Pozyskałyśmy kilku sponsorów, którzy ufudnowali bardzo fajne nagrody w konkursie plastycznym i nie tylko :). Impreza odbywała się pod patronatem burmistrza Węgrowa.
Zostałyśmy fajnie przyjęte no i dostałyśmy skrzydeł :)
Teraz planujemy udział w festynie w Węgrowie z okazji Dnia Dziecka ( 30 maja). Mamy mieć psie (i nie tylko)stoisko. Generalnie za cel stawiamy sobie edukację dzieci i zmianę podejścia do zwierząt ( zwłaszcza w mniejszych miastach gdzie nadal pokutuje wiele przesądów związanych np. z rozmnażaniem zwierząt).

Ale do rzeczy!
Potrzebujemy przede wszystkim rąk do pracy ( w październiku właściwie we trzy obskoczyłyśmy wszystko ale to jest ogromna praca i kosztowało nas dużo zdrowia). Wiem, to daleko i że dojazd może być problemem ale oferujemy pomoc.
Potrzebne są także gadżety na loterię dla dzieci w wieku szkolnym.
Nagrody w konkursach ...
No i pomysły...Mamy kilka ale wszystkie mile widziane, bo inspiracji nigdy nie za wiele :)
Pomysły na to jakie atrakcje można dzieciakom zaproponować.

A jakby ktoś chciał zaangażować się bliżej to 23 maja mam Festyn Rodzinny w mojej szkole :)

Polecam się Waszej pamięci :cwaniak:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: Z innej beczki, czyli pomoc w imprezach masowych potrzebna!

Post autor: kasiawro »

ja służę pomocą bardzo chętnie jeśli będzie możliwość w takiej odległości ;)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Z innej beczki, czyli pomoc w imprezach masowych potrzebna!

Post autor: Ania W »

Kasia -wiem, pamiętam i ...nigdy Ci tego nie zapomnę ;)
ODPOWIEDZ