Basior i Zagłoba

Awatar użytkownika
śmiga
Gadu-Gadu: 0

Re: Basior i Zagłoba

Post autor: śmiga »

Witamy cieplutko :zgoda:
Śmiga(Okowita z Olfactus)
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Uchaty i Coda również witają :hi_1:

Piękny pies :fiufiu:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Wigro

Post autor: Wigro »

Wigro pozdrawia dostojnych panów :hi_1:
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Awatar użytkownika
ViZa

Post autor: ViZa »

Ania W pisze:Aha i lepiej zapisać sobie wszelkie hasła bo myślę, że wszyscy liczymy na regularne relacje z życia Basiora i Zagłoby ;)
Dziękując wszystkim za miłe przyjęcie obiecuję,że przekażę od czasu do czasu jakąś relację z ich wspólnego życia. Sama jestem ciekawa jak się potoczy :?: Może to nie będzie regularny blog,ale zawsze coś ;) Na razie wszystko jest na dobrej drodze :uff:
Ania W pisze:ViZa napisał(a):
Dziękujemy bardzo! Bliższą znajomość zawrzemy pewnie na klubówce,na którą się wybieramy.:

To się nazywa poświecenie! Brawo.
Im bliżej do wyjazdu tym częściej sobie zadaję pytanie: czy ja na pewno wiem co robię??? :strach_2:
To do zobaczenia ( mam nadzieję ) :mrgreen:
pulower7

Post autor: pulower7 »

Piękne ogary , aż miło popatrzeć:)
Awatar użytkownika
Grot

Post autor: Grot »

Super zdjęcia :marzyc:
Awatar użytkownika
Hekate

Post autor: Hekate »

A ja myślę, że już macie się czym chwalić, więc co tu tak cicho? :mysl_1: Gdzie zdjęcia z klubówki? :dawaj:
Awatar użytkownika
ViZa

Chwalić się nie będziemy bo to nieładnie :nunu: ;) ,za to powiemy,że bardzo się cieszymy,że Basior tak spodobał się obydwu sędziom.Na bisach może też pobieglibyśmy ładniej,gdyby nie to,że dzień wcześniej Basior skaleczył sobie opuszek łapy,najprawdopodobniej szkłem,którego w tym pięknym parku nie brakowało.Wszystko było dobrze póki biegaliśmy po zielonej trawce,ale ring główny stał w palącym słońcu a wyschnięta na nim trawa była ostra i sztywna jak rżysko i pewnie trochę kłuła w zranioną łapę.Ale teraz jest już w porządku,zagoiło się jak na psie :) .Po 9-cio godzinnej podróży dotarliśmy do domu. Zagłoba przywitał syna "po swojemu",obszczekał z wyrzutem:"gdzieś ty się szwendał tak długo,kiedy ja tu czekam i się denerwuję", po czym po krótkiej ceremonii powitalnej Basior po obwąchaniu terenu,zaspokojeniu głodu i pragnienia odpłynął szczęśliwy,że jest już na swoim.Zagłoba miał lekki niedosyt i chciał sobie jeszcze ponarzekać ale stwierdziwszy,że brakujący element jest już na swoim miejscu odłożył to do jutra.
Zdjęć z wystawy nie mamy bo ja nie robiłam a towarzyszący mi "reporter" był do bani. Jest tylko sesja powystawowa z lasu w Strzeleczkach gdzie mieszkaliśmy.
Wypada nadmienić,że wystawy rozpoczęły się bardzo uroczyście bo od hymnu narodowego a powitanie było nie chlebem i solą ;) a tortem i szampanem :fiufiu: .Na koniec dostaliśmy oprócz pucharków piękne pamiątki w postaci ryciny przedstawiającej głowę ogara,kubek z ogarem,koszulkę,kalendarze,terminarze i parę innych fantów do użycia i do zużycia (karma).Dziękujemy organizatorom!
gdzieś ty był niecnoto
gdzieś ty był niecnoto
P1110643.JPG (71.47 KiB) Przejrzano 1187 razy
chciałem ci zrobić niespodziankę
chciałem ci zrobić niespodziankę
P1110645.JPG (74.54 KiB) Przejrzano 1187 razy
i po krzyku
i po krzyku
P1110646.JPG (73.6 KiB) Przejrzano 1187 razy
Po wystawie w ramach kampanii reklamowej
DSC07518-001.JPG
DSC07518-001.JPG (206.72 KiB) Przejrzano 1187 razy
DSC07522-001.JPG
DSC07522-001.JPG (194.96 KiB) Przejrzano 1186 razy
czy możemy już skończyć?
czy możemy już skończyć?
DSC07526-001.JPG (185.8 KiB) Przejrzano 1186 razy
nareszcie koniec
nareszcie koniec
DSC07605-001.JPG (136.57 KiB) Przejrzano 1185 razy
I to by było na tyle.
I w kwestii formalnej: mamy ukończony MChPl. Reszta już pewnie w innym wątku :hi_1:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Fiu, fiu! Ale macie różności! Pokaźny pokot :D
Basior bardzo ładnie wypadł na wystawach i czas chłopakom założyć bloga bo na pewno nie po raz ostatni będą powody do dumy :)
Awatar użytkownika
ViZa

W sumie to nawet dobrze,że nie zajęliśmy wyższego miejsca na bisach bo tam były taaakie puchary,że na bank bym ich nie zapakowała do samochodu :D
ODPOWIEDZ