Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Klubowa Opole
Czy przed Opolem trzeba zaszczepić psa przeciw wściekliżnie?????? Bo rok dopiero w maju będzie jakos....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
dorob62 pisze:Czy przed Opolem trzeba zaszczepić psa przeciw wściekliżnie?????? Bo rok dopiero w maju będzie jakos....
Przy szczepieniu przeciw wściekliźnie otrzymuje się zaświadczenie, gdzie wskazana jest data wykonania szczepienia i termin następnego szczepienia (rok od daty wykonania ostatniego szczepienia). Sprawdź dla pewności datę w zaświadczeniu - jeśli jesteś w terminie (czyli jeszcze nie minął wyznaczony termin kolejnego szczepienia) to wg mnie jest OK

Ale może wypowiedzą się w tej kwestii bardziej uczone głowy ode mnie

Zapraszamy na Teodorową stronę
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
NO WLASNIE Nemrod ma termin na 13 maja.. wiec chyba go zaszczepimy przed wyjazdem.....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- Malgosiaczek_27
Rany to aż taki rozrzut mamy? Nuta ma w książeczce 17 lipca.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
dorob62 pisze:NO WLASNIE Nemrod ma termin na 13 maja.. wiec chyba go zaszczepimy przed wyjazdem.....
Jak ma termin na 13 maja...a klubówka jest w kwietniu.........to po co go chcesz szczepić przed
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
szczególnie, że tuż po szczepieniu też chyba nie powinien brać udziału w imprezach masowych
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
ok poniała:)
- Malgosiaczek_27
No dokładnie, w końcu po każdym szczepieniu też szczeniory przechodziły kilkudniowa kwarantanne.Paula pisze:szczególnie, że tuż po szczepieniu też chyba nie powinien brać udziału w imprezach masowych
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Jejciu właśnie sprawdzałam sobie trasę do Turawy i wyszło mi 470km
ma ktoś dalej 

Jasne, my jedziemy z Gdyni, mamy ponad 600!Aszemi pisze:Jejciu właśnie sprawdzałam sobie trasę do Turawy i wyszło mi 470kmma ktoś dalej
o nie, nawet nie tak źle, 540 km

Ostatnio zmieniony niedziela 19 kwie 2009, 17:30 przez Rektor, łącznie zmieniany 1 raz.