ja_Tańcza
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: ja_Tańcza
A ja mam inne pytanie Czy mogę to urzekające zdjęcie wrzucić na naszą klasę??
Aszemi
jak tylko Bea wyrazi zgodę...bo to zdęcie od Niej..dla mnie bomba pomysł
A teraz w ramach relaksu chciałabym pokazać Państwu jak wyglada sjesta u mnie w domu...w tle mój ludź

a je sobie śpię
A teraz w ramach relaksu chciałabym pokazać Państwu jak wyglada sjesta u mnie w domu...w tle mój ludź

a je sobie śpię

"......trochę człowieka i technika się gubi......"
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Myślę że Bea nie będzie miała nic przeciwko zresztą Dunia i Harmonia na naszej klasie już sąjut pisze:Aszemi

Ale czy to nie chodzi o zgodę AniW

A ogólnie rozumiem że nie masz przeciwko Tańczy na naszej klasie

Oczywiscie, że nie mam nic przeciwkoAszemi pisze:A ogólnie rozumiem że nie masz przeciwko Tańczy na naszej klasie

Jut masz wspaniały i kreatywny podpis... popatrzyłam na opis... a później na mój stół i aż miło mi się zrobiło 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
carmen
Zebyś Ty moje biurko zobaczyła.. Pewnie wtedy Twoje byłoby ostoją porządku... Moja koleżanka psycholog orzekła kiedyś, że mam dysfunkcję polegajacą na niekontrolowaniu przyrostu przedmiotów w mojej najbliższej okolicy..a po mojemu tom okpropna bałaganiara i tyle... ale muszę przyznać, że ostatnio trochę się zmieniło i wkradł mi sie porządek tam gdzie Tańcza dosiega;) gdyż pragnę ocalić przynajmniej fragment mojego dobytku;)
A mi się Twój podpis bardzo podoba, żeby to tylko takie proste było
Zebyś Ty moje biurko zobaczyła.. Pewnie wtedy Twoje byłoby ostoją porządku... Moja koleżanka psycholog orzekła kiedyś, że mam dysfunkcję polegajacą na niekontrolowaniu przyrostu przedmiotów w mojej najbliższej okolicy..a po mojemu tom okpropna bałaganiara i tyle... ale muszę przyznać, że ostatnio trochę się zmieniło i wkradł mi sie porządek tam gdzie Tańcza dosiega;) gdyż pragnę ocalić przynajmniej fragment mojego dobytku;)
A mi się Twój podpis bardzo podoba, żeby to tylko takie proste było

Byłyśmy dziś z Tańczą na wymianie szwów odciagających powieczki bo poprzednie już były "za małe". Moje sznowne psisko rośnie takim tempem, że aż dziw bierze. Wysoka, w kłębie, jest na 42 cm a waży już 9.5 kg (ważona bez jedzenia przez 12h, przed zabiegiem) i jest bardzo chuda. Nawet sie zastanawiam czy jej wiecej nie karmić. Ale i tak już trochę przekrczamy dawki dzienne więc sama nie wiem...
Ile powinien ważyc i mierzyć mniej więcej 16 tygodniowy (lub 3 i pół miesięczny) szczeniok rodzaju lepszego (tj: żeńskiego)?
Bo może mi się tylko wydaje że szybko rośnie?
P.S. Zabieg oczywiscie zniosła bez problemu a przy okazji miała robione ileś tam badań krwi i wszystkie absolutnie w normie:)
. Metabolizm ma dziewczyna taki, że wybudza się jeszcze na stole do szycia..ale to podobno bardzo dobrze
Ile powinien ważyc i mierzyć mniej więcej 16 tygodniowy (lub 3 i pół miesięczny) szczeniok rodzaju lepszego (tj: żeńskiego)?
Bo może mi się tylko wydaje że szybko rośnie?
P.S. Zabieg oczywiscie zniosła bez problemu a przy okazji miała robione ileś tam badań krwi i wszystkie absolutnie w normie:)

Jut, myślę, że nikt nie poda ci dokładnych wymiarów ogara w tym wieku. Myślę, że 9,5 to nie jest dużo ale z drugiej strony rodzice też nie z tych ogromnych 
Jeżeli ma dobry metabolizm i nie tyje to ja bym trochę zwiększyła porcję...najważniejsze, żeby jednak nie przesadzić

Jeżeli ma dobry metabolizm i nie tyje to ja bym trochę zwiększyła porcję...najważniejsze, żeby jednak nie przesadzić

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
dziś pisał mi własciciel Afekta...że byli się ważyć..i Afekt wazy 19,5 kg.....a między nimi chyba tydzien różnicy
3 miesięczny Asesor jak jechał do nowego domu ważył 12 kg....
Agata z AŚćką/Pestką podawała wagę..???? bo nie pamiętam..ale na pewno więcej niż 10 kg...sporo więcej..
Ja się nigdy nie trzymam okreslonych dawek...zawsze patrzę na psa....
Jut a czym karmisz???
3 miesięczny Asesor jak jechał do nowego domu ważył 12 kg....
Agata z AŚćką/Pestką podawała wagę..???? bo nie pamiętam..ale na pewno więcej niż 10 kg...sporo więcej..
Ja się nigdy nie trzymam okreslonych dawek...zawsze patrzę na psa....
Jut a czym karmisz???
o..to świetnie..teraz sie martwić będę, ze Tańcza nie dokarmiona łazi..
Karmimy 4 razy dzienie. Dwa razy Royal Caninem Juniorem i dwa razy domowym żarełkiem różnym specjalnie dla tańczy preparowanym( indyk, kurczak, nogi wieprzowe, cielęce fragmenty lub wołowe z ryżem lub kaszą gryczną lub w formie galaretki+ różne twarogi, jogurty, marchewki, pietruszki jajka oleje itd. + wapno, witaminki i algi) no i czasem jeszcze jedzeniem hilsa z puchy (to jak wyjeżdżamy na duży kawał dnia i Tańcza zjada w plenerze)
Sami z resztą jemy to samo domowe żarełko z garnuszka obok (tyle , że z przyprawami) i powiem wam tyle, że dawno się tak dobrze nie odżywialiśmy
Karmimy 4 razy dzienie. Dwa razy Royal Caninem Juniorem i dwa razy domowym żarełkiem różnym specjalnie dla tańczy preparowanym( indyk, kurczak, nogi wieprzowe, cielęce fragmenty lub wołowe z ryżem lub kaszą gryczną lub w formie galaretki+ różne twarogi, jogurty, marchewki, pietruszki jajka oleje itd. + wapno, witaminki i algi) no i czasem jeszcze jedzeniem hilsa z puchy (to jak wyjeżdżamy na duży kawał dnia i Tańcza zjada w plenerze)
Sami z resztą jemy to samo domowe żarełko z garnuszka obok (tyle , że z przyprawami) i powiem wam tyle, że dawno się tak dobrze nie odżywialiśmy