KWP Myśliwskich, Rzeszów - Łowisko, 4 maja 2014 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
-
Re: II Krajowa Wystawa Ras Myśliwskich (4.V.2014 rok) Łowisko
A jakie to groźne GP na tej wystawie były?
Ogończyku ile taka kupa kosztuje?!?!?!ogończyk pisze:ŁOSIA ! Kupie Łosia!
Kupionej za ciężkie pieniądze na Allegro!

- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Na wstępie serdecznie wszystkim gratuluję
a przechodząc do meritum: Ogończyku, po ile ta kupa "chodzi", bo może zamiast do pracy pójdę do lasu. Kup Łosia ci u nas dostatek

a przechodząc do meritum: Ogończyku, po ile ta kupa "chodzi", bo może zamiast do pracy pójdę do lasu. Kup Łosia ci u nas dostatek

Wesna z Gończaków
- ogończyk
- Kontakt:
Heh. Kochani, kupa łosia, (jak i wszystko inne), warta jest tyle, ile ktoś jest skłonny za kupę łosia zapłacić.
Pewnie, jak się ma kupę łosi w okolicy to kupa łosia nie robi wrażenia. Następnym razem kupię kupę lwa. (Moja Siorka kupiła - mamy prywatnego lwa w Głogowie Małopolskim - żeby wystraszyć rzeczoną kupą kunę z domu, ale gooowno to, za przeproszeniem pomogło. Zygmunt nie zareagował i zginął znacznie później pod kołami auta.
)
@ Asia i Bora. Jedne były groźne inne wręcz przeciwnie. Nie wszystkie odróżniam od siebie, choć różnice w eksterierze są zdumiewająco wielkie. Nie wiem np. jak się wabi suczka, która ni z tego ni z owego, bez żadnych sygnałów ostrzegawczych i bez żadnego powodu zadrapała nochal LEGATO przechodząc mimo niego. Wiem za to, jak się nazywał Artysta stojący obok nas i wiszący na smyczy przez cały czas, jak zawodnik psich walk, ale takie info to na priv, żeby nie karmić trolli. Incydentów było kilka.
@ węszynoska. W nosie mam dorastanie do jakichkolwiek kundli. Wolę, jak kundle dorastają do moich oczekiwań. Jak będę chciał "odgryźdupa" to sobie sprawię podhalana skundlonego z czuwaczem i się psychicznie przygotuję. A i tak nie będę tolerował podobnych zachowań.
Pzdr.

@ Asia i Bora. Jedne były groźne inne wręcz przeciwnie. Nie wszystkie odróżniam od siebie, choć różnice w eksterierze są zdumiewająco wielkie. Nie wiem np. jak się wabi suczka, która ni z tego ni z owego, bez żadnych sygnałów ostrzegawczych i bez żadnego powodu zadrapała nochal LEGATO przechodząc mimo niego. Wiem za to, jak się nazywał Artysta stojący obok nas i wiszący na smyczy przez cały czas, jak zawodnik psich walk, ale takie info to na priv, żeby nie karmić trolli. Incydentów było kilka.
@ węszynoska. W nosie mam dorastanie do jakichkolwiek kundli. Wolę, jak kundle dorastają do moich oczekiwań. Jak będę chciał "odgryźdupa" to sobie sprawię podhalana skundlonego z czuwaczem i się psychicznie przygotuję. A i tak nie będę tolerował podobnych zachowań.
Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- panbazyl
- Kontakt:
oj fakt - to o łosiu była mowa i kupie kupy
a gończe - wnioskuję o oddzielne ringi dla nich - jak dla owczarów germańskich, wtedy nikogo nie pożrą (razem z nimi mogły by tez i psy na lwy tam być, czyli rodezjany, bo też zero ostrzeżenia i atak - Gryzoń na szczęście dał radę i się odgryzł glutem a ja sparwdziłam moc ringówki - jest ok )
a PPOP (Partia Posiadaczy Ogara Polskiego) rusza pełną parą - na razie mamy 4 zawstążeczkowanych w pięknych krawatkach, a ze wybory do europarlamentu coraz blizej - zapraszamy, po wyborach oczywiście koryto się do Brukseli wywiezie

a gończe - wnioskuję o oddzielne ringi dla nich - jak dla owczarów germańskich, wtedy nikogo nie pożrą (razem z nimi mogły by tez i psy na lwy tam być, czyli rodezjany, bo też zero ostrzeżenia i atak - Gryzoń na szczęście dał radę i się odgryzł glutem a ja sparwdziłam moc ringówki - jest ok )
a PPOP (Partia Posiadaczy Ogara Polskiego) rusza pełną parą - na razie mamy 4 zawstążeczkowanych w pięknych krawatkach, a ze wybory do europarlamentu coraz blizej - zapraszamy, po wyborach oczywiście koryto się do Brukseli wywiezie

labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Ogończyk....no nie sądź całej populacji gończych ,za to że w Łowisku stawił się jakiś kwiat paproci
dawaj stawkę...macie katalog???
PartiaPosiadaczyOgarówPolskich ...no genialne

dawaj stawkę...macie katalog???
PartiaPosiadaczyOgarówPolskich ...no genialne

Re: KWP Myśliwskich, Rzeszów - Łowisko, 4 maja 2014 r.
Kurcze - człowiek na kilka dni zaniedba forum to mu psa obsmarują!panbazyl pisze:(...) czemu Lokis nie mogł zostać Best oF Sex'em (co z resztą zademonstrował pięknie za ringiem![]()
że jest godzien takiego tytułu )

Ale fakt - spuścić z oka łobuza przy suni to mu się od razu w głowie przewraca

Za pochwałę krawatek dziękuję.

Jakby co - zawsze mogę zawiązać koleje. Umiem nawet ładny podwójny węzeł zawiązać

Wystawa była kameralna ale w doborowym towarzystwie.

Jeśli chodzi o gończe polskie to już od dawna na czas oceniania gończych znajduję dla mojego psa miejscówkę z dala od skupiska gończych i od wejścia na ring. Mniej stresu dla mnie a i Lokis się nie irytuje na butną postawę tychże. Myślę, że to jest najlepsze wyjście. Każdy jest zadowolony - i ja, i właściciele gończych, i wszystkie psy

Nikt nie wołał o fotki ale co tam - wrzucę kilka
-naście
Na początku tak Lokis pokazał, gdzie ma wystawy
Wystawił ogon na ring i podziwiał widoki za siatką
LEGATO z Południowej Kniei LOKIS z Gończaków DRUŻBA Herbu Węszynos

Na początku tak Lokis pokazał, gdzie ma wystawy

LEGATO z Południowej Kniei LOKIS z Gończaków DRUŻBA Herbu Węszynos
Porównanie o Najlepszego Dorosłego Psa:
No! Będzie już dość tego oceniania - ile można się wystawiać?!?!
Profesjonalne uzasadnianie werdyktu
Zbiorowa focia
CZEREMSZYNA-CZASTUSZKA Ogarze Pogórze

Finały:
Najpiękniejszy Junior: Najpiękniejszy Pies Użytkowy:
Na specjalne życzenie sędziego (Jursa Josef) organizatorzy stworzyli piąte, "zaszczytne" miejsce w użytkach, które zajął LOKIS
Lokis i jego pucharek
BOG-VI
Najpiękniejszy Junior: Najpiękniejszy Pies Użytkowy:
Na specjalne życzenie sędziego (Jursa Josef) organizatorzy stworzyli piąte, "zaszczytne" miejsce w użytkach, które zajął LOKIS