OGAR POLSKI specjalizacja
Re: OGAR POLSKI specjalizacja
Na dziki przeważnie jeździmy do pana Marka Czecha do Wisły Wielkiej k/Pszczyny http://www.plesowka.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Daleko... 

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
-
a z Sokołowa?? Pewnie z 6 godzin...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Maciek a Ty do Wierzchowisk nie masz blizej?
pięknie się prezentujesz na koniu... i jak ładnie żółciutko
pięknie!!!!!!!!

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Dziękuję
Pola rzepaku w Tychach Wilkowyjach są obłędne
Te fotki mają już dwa lata, ale niebawem wkleję zdjęcia sprzed dwóch tygodni, tylko czekam, aż towarzyszka moich przejażdżek mi je prześle

Te fotki mają już dwa lata, ale niebawem wkleję zdjęcia sprzed dwóch tygodni, tylko czekam, aż towarzyszka moich przejażdżek mi je prześle

o rany, nie mogę się doczekac!!!!
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Specjalnie dla Carmen 
Obiecuję, że następne będą z ogarem

Obiecuję, że następne będą z ogarem

- Załączniki
-
- sabacicho1.jpg (34.53 KiB) Przejrzano 1028 razy
-
- sabacicho22.jpg (33.19 KiB) Przejrzano 1030 razy
-
- sabacicho33.jpg (28.71 KiB) Przejrzano 1030 razy
Ale fajny wątek - no i gidze te fotki z ogarami? Zazdroszczę Wam tej jazdy konnej... Mi jakoś nigdy się nie udało przejść do etapu galopu nawet
Ale chciałabym jeszcze się nauczyć kiedyś - ale swojego konia to raczej nie będę miała... Chociaż kto wie? 
Aga

Aga