Opole dotarło w 1/3 - miedzynarodowa ( mają kasę na znaczki

S.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Z tego co było na liście wstawionej przez aszemi wynika że As-dur jednak nie zgłoszonydorob62 pisze:Na pierwszej stronie PEŁNA stawka na Opole klubówkę!!!!!
Ja nie mam tygodnia aby z Pocztą nie wojować, (samej Wsi Kujawsko-Pomorskiej wysyłam ponad 3000 co miesiąc, tak że nic mnie nie zdziwi. :dorob62 pisze:Ja teź dostałam międzynarodową....
A teraz informacja:
Jak wam pisałam 30 wysłałam kasę do Pana do ośrodka... do wczoraj kasa nie dotarła. ponieważ minęły dwa tygodnie od wpłaty zgłosiłam reklamację. Zostałam PRZEPROSZONA w imieniu Poczty Polskiej ( kasa zaginęła gdzieś w Polsce i szukają). zadzowniłam dziś do pana i wysłałam telegraficznie kolejną zaliczkę w tej samej wysokości ( z Krakowa z poczty... i nadawanie trwało 40 minut!!!!!! PARANOJA) Ale ogłaszam że Pan kasę w końcu dostał!!!!!!
Więc już spokój mamy:)
No właśnie. A ja drukarki np nie mam :/Iza i Sławek pisze:A Lublin stwierdził, że skoro zgłoszenia dokonałem mailem, to potwierdzenie też mi mailem przyśla i mam sobie drukowac(wyszli z założenia, że jak mam komputer, to drukarkę pewnie też )