Nitra DUO CACIB 29-30.03.2014

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Nitra DUO CACIB 29-30.03.2014

Post autor: Ania W »

Iza i Sławek pisze:Aniu, a ja myślałem że to coś osobistego, i właśnie planowałem focha strzelić :D
Eee no gdzie osobistego. Życie jest za krótkie na fochy, foszki i inne dąsiki ;)
Ja przecież nie raz mówiłam przy spotkaniach, że za granicę się nie wybieram póki KW na kanapie ;)
Tylko wiesz, jak podane wcześniej do publicznej wiadomości to łatwiej się zmobilizować. Jakby było w takiej formie, jak nasze wystawy to każdy zaglądający miałby materiał do przemyśleń.
A co najważniejsza ( przynajmniej dla mnie ;) ) wizję jednak bycia jednostką towarzyszącą :cwaniak:

Iza i Sławek pisze:Po primo - zakładam wątek poradniczo - informacyjny dla ciekawych świata (wystawowego) i liczę na pomoc
:silacz: Super!
Iza i Sławek pisze:Po drugie primo - Nawet psy z KW mają po co jechać - np. po Championaty
A jesteś pewien? Bo mi się wydawało, że właśnie nie bardzo... :roll:
Ale jak tak to może byłaby to jakaś opcja rozwinięcia skrzydeł ;)
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

Wystawa w Nitrze jest bardzo fajnie zorganizowana
- w czterech dużych halach (ale blisko siebie) duże ringi, sporo miejsca i co najważniejsze; na terenie Agrokompleksu jest duży park z drzewami, krzakami, jeziorkami - psy mogą odpocząć, wyciszyć się.
A co do rozwijania skrzydeł - do uzyskania tyt, Championa kraju X potrzebne są wnioski CAC (u nas w Polsce zwane CWC) - psy Z KW lub ras "oczekujących" nie dostają CACIB
Wesna z Gończaków
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

Obietnica spełniona - zapraszam do wątku "Wystawy Zagraniczne - Poradnik i Zachętnik" w dziale Promocja Rasy
S.
Wesna z Gończaków
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Iza i Sławek pisze: A co do rozwijania skrzydeł - do uzyskania tyt, Championa kraju X potrzebne są wnioski CAC (u nas w Polsce zwane CWC) - psy Z KW lub ras "oczekujących" nie dostają CACIB
Zależy w jakim kraju - w niektórych warunkiem uzyskania championatu jest "pełen" rodowód
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Np. do championatu Węgier potrzebny był certyfikat użytkowości. :niewka:
ODPOWIEDZ