POŻEGNANIA
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: POŻEGNANIA
Mam podobne odczucia do AniW -razem z Sułtanem odeszła (być może) ostatnia nić łącząca nasze ogarze (czasami wydaje się że wręcz nierealne) początki z dniem dzisiejszym. Przypominam sobie te odległe w czasie, wspólne spacery po Agrykoli i okolicach, wystawy...
Ogromnie współczuję opiekunom straty. I poniekąd sobie, że wspomnienia pozostaną już tylko wspomnieniami, bez realnego dotyku...
Ogromnie współczuję opiekunom straty. I poniekąd sobie, że wspomnienia pozostaną już tylko wspomnieniami, bez realnego dotyku...
Wesna z Gończaków
Smutne, że Sułtan Uszy na Wiatr - dla mnie legenda ogarów - naprawdę przechodzi do historii.
Współczuję opiekunom.
Współczuję opiekunom.
Strasznie nam przykro.
Znaliśmy Sułtana.
Mieszkając w Warszawie spotykaliśmy się na spacerach na Skaryszaku.
(
Znaliśmy Sułtana.
Mieszkając w Warszawie spotykaliśmy się na spacerach na Skaryszaku.

Pozdrawiam Gosia
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
W imieniu w właścicieli Sułtana bardzo dziękuję za ciepłe słowa.
Dostałam też jeszcze jedną fotkę. I tak sobie pomyślałam, że pocieszające jest to, że psy, które odchodzą bo taka jest kolej rzeczy, widać w ich potomkach. Na tej fotce np. widać podobieństwo do Abry
Dostałam też jeszcze jedną fotkę. I tak sobie pomyślałam, że pocieszające jest to, że psy, które odchodzą bo taka jest kolej rzeczy, widać w ich potomkach. Na tej fotce np. widać podobieństwo do Abry

- Załączniki
-
- sułtan.jpg (92.93 KiB) Przejrzano 981 razy
Ania W pisze:W imieniu w właścicieli Sułtana bardzo dziękuję za ciepłe słowa.
Nie da się ukryć.
- Załączniki
-
- Abra.jpg (127.89 KiB) Przejrzano 933 razy
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer