Nasze championy
Re: Nasze championy
Chyba jest błąd w psach- z Drawieńskiego Boru czampionat ma ARGO,jest to miot z 2001 r. i nie było tam imienia ARO.Mój pies,ARGO ma czampionat nr.20518 z 13.09.2004.Pozdrawiam
- Załączniki
-
- P9070395.JPG (100.87 KiB) Przejrzano 2568 razy
Witamy Championa ARGO, zaraz poprawiam. Moze cos więcej po jakich rodzicach i gdzie byly sukcesy.
Rowniez ma PROSBĘ do LESZKA, MADZI i innych tych którzy się odezwli i nie, o szerszą PREZENTACJĘ. To jest DZIAŁ CHWALENIA SIĘ, po to został stworzony. Wkrótce tez zacznę sie chwalic, ale czekam, az małżonek mi odpowiednio przygotuje zdjecia. Ojjjj to sobie poczekam.......
Rowniez ma PROSBĘ do LESZKA, MADZI i innych tych którzy się odezwli i nie, o szerszą PREZENTACJĘ. To jest DZIAŁ CHWALENIA SIĘ, po to został stworzony. Wkrótce tez zacznę sie chwalic, ale czekam, az małżonek mi odpowiednio przygotuje zdjecia. Ojjjj to sobie poczekam.......
Moze cos więcej po jakich rodzicach i gdzie byly sukcesy.
Coś więcej będzie póżniej,bo idę teraz na polowanko
.Rodzice są w bazie rodowodowej i wtym momencie podziękowania dla jej autora
dobra robota
.ARGO ma dyplomy użytkowości z tropowców,wczoraj w nocy doszedł i utrzymał ranną łanie strzeloną na miękie,pięknie głosił.Taki widok to miód
dla oczu właściciela pieska.Na temat odczuć łani
lepiej nie będę pisał
.Pozdrawiam.
PS.Przy okazji zaglądania do bazy,można zrócić uwagę na JARĘ z Jaśminowej Ulicy to mój drugi OGAR
Coś więcej będzie póżniej,bo idę teraz na polowanko

PS.Przy okazji zaglądania do bazy,można zrócić uwagę na JARĘ z Jaśminowej Ulicy to mój drugi OGAR

Czerta na pewno młodzieżowy championat ma, bo mamy to zaznaczone w rodowodzie Zalotki, który właśnie w zeszłym tygodniu odebrałam.MagdaM pisze:- BASIOR z Gończaków ma championat USA , Draki nie pamiętam czy ma ,a jak Czerta była młoda to chyba jeszcze championatów młodzieży nie było

Ostatnio zmieniony piątek 24 lut 2012, 22:39 przez Danusia, łącznie zmieniany 1 raz.
W Gorzowie,na własnym "boisku"
to ARGUTEK dał plamę
Dostał dyplom chyba III stopnia ale już mu wybaczyłem.Wybacz Danusiu
pamięć jest zawodna nie kojarzę.Musimy pomyśleć o fotkach forumowiczów

Ostatnio zmieniony piątek 24 lut 2012, 22:39 przez Danusia, łącznie zmieniany 1 raz.
Trop Olfactus 16520- 2002r
Tytuł Champ ma Błoga Poszły w Las - numer się dowiem- 2007r
Tytuł Champ ma Błoga Poszły w Las - numer się dowiem- 2007r
oj Danusiu bardzo fajna lista... ja lubie takie spisy i spisiki
widzę, że się forum udziela... dużo tu psiaków... az miło widziec taką rozbudowaną listę (jak na ogary)...

widzę, że się forum udziela... dużo tu psiaków... az miło widziec taką rozbudowaną listę (jak na ogary)...

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Beatko dziękuję za dane, Carmen to ma słuzyc nam wszystkim. Sukcesów nie mozna przeciez zakopywac do piasku, a mamy wiele sukcesów z dawnych lat i obecnych. Mnie się przypomniał JAŚMIN Olfactus.....ale nie wiem?